سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک سیب برعکس

در این مطلب طرز تهیه کیک سیب برعکس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای تهیه کیک سیب برعکس در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

این کیک سیب بسیار نرم و لطیف است که با سطحی از سیب‌های کارملی پوشیده شده. کیکی چشمگیر که می‌توان برای هر مناسبتی آن را تهیه کرد.

مواد لازم:

برای تهیه خمیر کیک

۱۷۰ گرم کره ذوب شده
۱۵۰ گرم شکر
۳ عدد تخم مرغ
۱۲۰ سی سی شیر
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۲۲۰ گرم آرد
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
¼ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری دارچین

برای تهیه سیب کاراملی

۶۰ گرم کره ذوب شده
۱۰۰ گرم شکر قهوه‌ای
۳ عدد سیب

طرز تهیه:

فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب با قطر ۲۳ سانتی متر را چرب کنید.

در یک کاسه بزرگ کره نرم شده و شکر را با همزن بزنید تا کاملا پفکی شود سپس یکی یکی تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید. سپس شیر و عصاره وانیل را اضافه کرده با همزن خوب مخلوط کنید. آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود. کنار بگذارید.

کارامل را آماده کنید: در یک کاسه کوچک کره ذوب شده و شکر قهوه‌ای را هم بزنید. این مخلوط را در کف قالب بریزید و با قاشق به صورت یکنواخت همه جای قالب پخش کنید.

سیب‌ها را پوست کنده و به صورت اسلایس خرد کنید. سیب‌ها را روی کارامل کف قالب بچینید.

خمیر کیک را روی سیب‌ها بریزید و سطح آن را صاف کنید.

۲۵ الی ۳۰ دقیقه کیک را در فر قرار دهید، بگذارید ۳ الی ۴ دقیقه خنک شود و بعد کیک را روی سینی برای سرو برگردانید.

منبع: شفان

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.