سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وجود ۱۶۱ هزار هکتار مناطق حفاظت شده در کرمانشاه

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت : ۱۶۱ هزار هکتار از عرصه‌های طبیعی استان جزء مناطق حفاظت شده هستند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ فریدون یاوری مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به گستردگی فعالیت سازمان محیط زیست، گفت : بحث حفاظت از گونه‌های گیاهی و جانوری شروع می‌شود تا پیگیری آلودگی، شناسایی آن و استقرار واحد‌های صنعتی و بحث صدور مجوز‌ها و به طور کلی هر آنچه که به حفاظت محیط زیست در این سرزمین برمی‌گردد در حیطه وظایف تعریف می‌شود.

او مناطق حفاظت شده، پناهگاه حیات وحش، اثر طبیعی ملی و پارک ملی را مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست دانست و گفت : پارک ملی در سطح استان کرمانشاه نداریم، اما منطقه حفاظت شده، پناهگاه حیات وحش و اثر طبیعی ملی داریم.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه به ۱۶۱ عرصه طبیعی تحت مدیریت، گفت: منطقه حفاظت شده بیستون، منطقه حفاظت شده قلاجه، منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل، اثر طبیعی ملی غار پراو، اثر طبیعی ملی غار قوری قلعه را در استان داریم.

او با اشاره به مناطق شکار و تیراندازی ممنوع در استان، افزود: منطقه قراویز براساس مستندات تهیه شده از سوی سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان یکی از مناطق بکر و یکی از زیستگاه‌های منحصر بفرد اصلی آهوی ایرانی در کشور شناخته شده که جوامع محلی برای حفظ این گونه با ارزش در دشت قراویز همکاری خوبی دارند.

سال‌هاست مجوز شکار بزرگ در کرمانشاه صادر نمی‌شود

یاوری ادامه داد: چندین سال است در سطح استان چیزی به عنوان مجوز شکار بزرگ برای چهارپا صادر نمی‌شود و براساس سرشماری که هر سال در زمینه حیات وحش استان انجام می‌شود روند در استان روبه افزایش است، اما این دلیلی برای صدور مجوز شکار نمی‌شود.

او افزود: سال گذشته به تعداد محدودی مجوز شکار پرنده در سطح پاره‌ای از عرصه‌های استان خارج از منطقه تحت مدیریت صادر شد، البته در صورتی که بحث آنفولانزای مرغی پرندگان در استان پیش آید، مجوز‌ها باطل است.

این مسؤول آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی، گرد و غبار و مدیریت آب را سه چالش محیط زیست در استان دانست و گفت: منبع و چشمه گرد و غبار در استان خارج از مرز‌های جغرافیای است که به شکل میهمان ناخوانده وارد کشور می‌شود.

فعالیت ۳۵ تشکل مردم نهاد در زمینه حفاظت از محیط زیست در کرمانشاه

او به فعالیت ۳۵ تشکل مردم نهاد در زمینه حفاظت از محیط زیست اشاره و افزود: پایش در بحث حفاظت از محیط زیست بسیار مهم است که در عرصه‌های هوا، آب و خاک اتفاق می‌افتد که این تشکل‌های مردم نهاد با حساسیت خاص هر کدام از تخریب‌های محیط زیست را پایش و پیگیری می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه تشکل‌های مردم نهاد به عنوان حلقه‌های ارتباطی بین محیط زیست با مردم انجام وظیفه می‌کنند، گفت: در هر کاری تا مشارکت مردمی صورت نگیرد و احساس مسؤولیت فردی و جمعی ایجاد نشود موفقیتی حاصل نمی‌شود .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.