سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیروک مرکبات شیرینی خوشمزه و مقوی

به دلیل وجود مواد عالی و سالم در طبخ پیروک مرکبات، یک شیرینی بسیار مقوی و مغذی می‌باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیروک مرکبات، یک نوع شیرینی مغزدار می‌باشد که با انواع مارمالاد تهیه می‌شود. تنوع بالای مارمالاد داخل شیرینی که بسته به سلیقه و انتخاب شما می‌باشد، طعم‌های متفاوت و لذیذی را برای عصرانه خوشمزه و عالی تدارک می‌دهد.

به دلیل وجود مواد عالی و سالم در طبخ پیروک مرکبات، این شیرینی بسیار مقوی و مغذی می‌باشد. تمام فواید و خواص مثبت مواد اصلی این شیرینی خوشمزه، باعث ده‌ها فایده برای سلامتی خواهد شد. به عنوان مثال گریپ فروت، میوه‌ای از مرکبات حاوی مواد معدنی، چون ویتامین‌های B۱، C، E، نیاسین، ریبوفلاوین، آهن، فیبر، کلسیم، پروتئین، پتاسیم و… می‌باشد. هر یک از این مواد معدنی نیز خواص اعجاب انگیزی در سلامتی بدن خواهد داشت. مزایایی، چون تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از سرطان، چربی سوزی و کاهش وزن، پیشگیری از بیماری‌های لثه و… را دارا می‌باشد.

مواد لازم

آرد: ۲۰۰ گرم
شکر: ۷۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
گریپ فروت: ۱ عدد
نارنگی: ۲ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
آب: یک چهارم پیمانه
گردو رنده شده: نصف قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: نصف قاشق چایخوری

مراحل پخت

برای آماده کردن مارمالاد پیروک، گریپ فروت و نارنگی‌ها را پوست کرده و به همراه آب و ۷۰۰ گرم شکر در قابلمه‌ای بر روی حرارت ملایم بگذارید.

پودر ژلاتین را در یک ظرف کوچک جداگانه بریزید و کمی آب جوش اضافه کرده و بر روی بخار کتری بگذارید.

وقتی ژلاتین آماده شد، به مخلوط نارنگی ظرف اضافه و هم بزنید.

اجازه دهید حدود ۴۵ دقیقه مخلوط بر روی حرارت باشد تا مارمالاد غلیظ شود.

سپس برای تهیه کردن خمیر پیروک، باقی مانده شکر و کره را در یک ظرف ریخته و کاملا مخلوط کنید.

حالا تخم مرغ را اضافه کنید.

در یک ظرف دیگر آرد، گردو، وانیل و بیکینگ پودر را ریخته و کامل مخلوط کنید و سپس به ظرف شکر اضافه و هم بزنید.

کمی مخلوط خمیر را با دست ورز دهید.

یک چهارم خمیر را بردارید و باقی را در یک ظرف مناسب فر بریزید و پهن کنید.

سپس مارمالاد تهیه شده را بر روی خمیر بریزید و پخش کنید.

باقی خمیر را نیز با وردنه باز کنید و با چاقو برش‌های نازک بدهید و بر روی مارمالاد بگذارید و تزئین کنید.

فر را روشن و بر روی درجه ۱۸۰ سانتی گراد تنظیم و ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.