سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پاستیل ژله‌ای خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه پاستیل ژله‌ای را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پاستیل ژله ای، خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین تنقلات خوش آب و رنگ می‌باشد که علاوه بر کودکان در بین بزرگسالان نیز بسیار طرفدار دارد. البته همان طور که طعم این پاستیل بسیار عالی است، طرز تهیه و به خصوص مواد اولیه آن نیز بسیار راحت و دردسترس می‌باشد و در زمان بسیار کوتاهی می‌توانید این نوع تنقلات عالی و پرطرفدار را در منزل تهیه کنید.

می‌توانید از انواع طعم‌های پودر ژله با رنگ‌های مورد علاقه خود برای درست کردن این پاستیل‌های ژله‌ای خوشمزه و عالی استفاده کنید. البته ما پیشنهاد می‌کنیم که می‌توانید از ۲ و یا ۳ نوع پودر ژله برای درست کردن این پاستیل‌ها استفاده کنید.

چون این تنوع رنگ ها، در آخر که در کنار هم در یک ظرف قرار می‌گیرند، اشتها را بالا برده و لذت بخش خواهد بود. البته به جای استفاده کامل پودر ژله می‌توانید از نصف آن و یا یک چهارم پودر‌ها استفاده کنید.

مواد لازم

پودر ژله: ۱ بسته
پودر ژلاتین: نصف قاشق غذاخوری
آب سرد: ۲ لیوان

مراحل پخت

پودر ژله و ژلاتین را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.

۲ لیوان آب سرد را به پودر‌ها اضافه و کامل مخلوط کنید تا یکدست شود.

سپس ظرف را حدود ۱۰ دقیقه بر روی بخار کتری بگذارید تا مایع شفاف شود.

کمی روغن و یا کره به قالب پاستیل بزنید تا چرب شود.

حالا مخلوط را داخل قالب ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید.


منبع: غذالند

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۴:۱۷ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
عا‌لی‌بود.‌متشکرم