او ایجاد روحیه تعاملی بین شورای شهر، شهرداری تهران و شورایعالی شهرسازی و معماری ایران را نکته قابلتوجه در این پروژه دانست و افزود: این نگاه باعث شد تا پس از یک وقفه ۱۰ ساله، انتقال پادگان ۰۶ در مسیر تعیینتکلیف قرار گیرد.
اسلامی با بیان اینکه اگر نگاههای گذشته و سختی بر مذاکرات حاکم بود ما قطعاً نمیتوانستیم به جمعبندی برسیم، عنوان کرد: به موجب قانون، ارتش باید سهمی از این انتقال داشته باشد و بخشی نیز در اختیار شهرداری قرار گرفته است که میتواند خدمات بزرگی را به شهر و شهروندان ارائه کند.
او ادامه داد: در سرمایهگذاری این پروژه نیز بحث ۳۰ به ۷۰ اتفاق افتاده و ساختوساز در بخشی که ارتش مالک آن است با حداقل سطح اشغال انجام خواهد شد. این اتفاق میتواند ضمن ایجاد مجرایی تنفسی در کنار بوستان، یک محیط مسکونی و خدماتی را نیز در مجاورت آن ایجاد کند.
وزیر راه و شهرسازی گفت: این انتقال را بهعنوان الگویی موفق در سایر شهرهای کشور برای خروج پادگانها از شهرها اجرا خواهیم کرد تا بدینوسیله فضاهای عمومی را بهگونهای توسعه دهیم تا با کیفیت موثر و ماندگار به بهبود کیفیت زندگی شهری بینجامد.
او با تاکید بر نقش کمیتههای ماده پنج در مدیریت شهری، خاطرنشان کرد: حاکمشدن نگاه برد-برد بر اساس نیاز جامعه، کمک کرد تا بتوانیم این مدل توافق را در شورایعالی شهرسازی برای اولینبار به تصویب برسانیم. انتقال پادگان ۰۶ در این دوره به شورایعالی شهرسازی و معماری آمد که سرانجام ما را به این توافق نائل کرد.
اسلامی با تکذیب ساخت و ساز ۱۰۶ میلیونمترمربعی در پادگان ۰۶ ابراز امیدواری کرد، ارتش بتواند، ساخت و ساز را در بخش مربوط به خود در قالب یک پروِژه منسجم و زمانبندی شده به اجرا درآورد.
انتهای پیام/