سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید جو افزایش یافت

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: همزمان با پایان فصل برداشت حدود ۲۵ هزار تن جو از مزارع این شهرستان برداشت شد که این میزان نسبت به سال گذشته سه هزار و ۱۰۰ تن افزایش یافته است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ،علیرضا هاشم آبادی مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: سطح زیر کشت آبی و دیم جو در جوین پنج هزار و ۴۰۰ هکتار بود که بارش‌های مناسب، کشت مکانیزه و اقلیم مناسب منطقه برای این محصول سبب افزایش تولید جو در این شهرستان شده است.
 
او افزود: سرمای هوا و وقوع سیلاب دو ماه نخست امسال موجب خسارت حدود ۱۰۰ هکتار از مزاع جو جوین شد.

مدیر جهاد کشاورزی جوین ادامه داد: وسعت زمین‌های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن‌ها گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است و این شهرستان ۱۲ هزار بهره بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.
 
انتهای پیام// ف.غ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.