سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک انار و فندق

در این مطلب طرز تهیه کیک انار و فندق را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کیک انار در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

 تو این پست میخوام براتون یه دستور پخت کیک بذارم که خیلی خوشمزه است و میتونید درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

۸۰ گرم فندق
۱۰۰ گرم کره
۱۰۰ گرم شکر قهوه‌ای
۶۰ گرم آرد جو
۱ عدد تخم مرغ
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۶۰ سی سی قهوه غلیظ دم شده
۷۵ گرم شکلات تلخ خرد شده
۱ عدد انار درشت
۹۰ گرم خامه
۴ قاشق غذاخوری ماست ساده
مقداری فندق خرد شده

طرز تهیه:

فندق‌ها رو داخل سینی بگذارید و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بو بدید. وقتی پوستش شروع به کنده شدن کرد از فر در بیارید و اجازه بدید خنک بشه و بعد داخل غذاساز بریزید و حسابی خرد کنید.

قالب کیک گرد به قطر ۲۰ سانتی متر رو با کره چرب کنید و کنار بگذارید.

کره رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب بشه. بعد از روی حرارت بردارید و شکر و فندق آسیاب شده رو داخلش بریزید و در آخر آرد جو را اضافه کنید. تخم مرغ رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن.

نمک و بیکینگ پودر رو هم اضافه کنید و بعد از هم زدن نهایتا قهوه دم کرده رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

حالا مایه کیک رو داخل قالب بریزید و روش رو با خرده شکلات تلخ پر کنید. اگر دوست داشتین میتونید با خلال یا سیخ چوبی بهش شکل هم بدید.

کیک رو در همون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه بدید خنک بشه و بعد برش گردونید توی بشقاب یا دیس انار رو دون کنید و کنار بگذارید. خامه رو توی ظرفی بریزید و تا درجه سافت پیک با همزن بزنید و سپس اگر مقداری آب انار از دون کردن مونده بود بهش اضافه کنید و در آخر ماست رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

خامه رو روی کیک خنک شده بریزید و روش رو با انار دون کرده و فندق خرد شده تزئین کنید و سرو کنید.

منبع: شفان

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.