سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کرامبل آلو

در این مطلب طرز تهیه کرامبل آلو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کرامبل آلو در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

این دسر خوشمزه رو میتونید با آلو شابلون درست کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.

کرامبل آلو یه دسر تابستانی سریع و آسونه. حتی اگه آشپزیتون خوب نیست هم میتونید این دسر رو به راحتی درست کنید. آن را با بستنی سرو کنید و لذت ببرید!
مواد لازم:

۱۱۵۰ گرم آلو
۱۰۰ گرم شکر سفید ½ پیمانه
۱ قاشق چایخوری رنده‌ی پوست لیمو
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

برای کرامبل:

۱۲۵ گرم آرد ۱ پیمانه
۳۰ گرم پودر بادام ⅓ پیمانه
۶۷ گرم شکر قهوه‌ای ⅓ پیمانه
½ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر بیکینگ
۱ قاشق چای خوری دارچین
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۹۰ گرم کره سرد مکعبی خرد شده ۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

آلو‌ها را خرد کنید. در کاسه‌ی بزرگی بریزد و شکر سفید، نشاسته ذرت، پوست لیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، تا زمانی که ترکیب شود.

مواد را به یک قالب ۲ سانتی منتقل کنید.

در یک کاسه‌ی بزرگ مواد لازم برای کرامبل را بریزید و با نوک انگشتان مالش دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود.

مخلوط کرامبل را روی مخلوط آلو بپاشید. برای مدت زمان ۳۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلایی شود بپزید.

اجازه دهید کاملا خنک شود و با بستنی سرو کنید.

منبع: شفان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.