سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

در این مطلب طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کیک شکلاتی  در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

این کیک شکلاتی برای کسانی مناسبه که به گلوتن حساسیت دارند و یا به دلایل رژیمی میخوان یه کیک بدون آرد بخورن. در این طرز تهیه، کیک شکلاتی بدون آرد بسیار ساده است و فقط به چهار ماده اولیه احتیاج دارید.

شما فقط به ۴ ماده نیاز دارید تا این کیک شکلاتی بدون گلوتن را تهیه کنید. این کیک به قدری لطیف، مقوی و خوشمزه است که کیک شکلاتی مورد علاقه شما خواهد بود.

مواد لازم:

۲۵۰ گرم شکلات تیره
۱۱۵ گرم کره بدون نمک
۱۰۰ گرم شکر
۵ عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. قالب کمربندی با قطر ۲۰ سانت را کمی چرب کرده و یک کاغذ روغنی کف آن بگذارید.

شکلات را با کره در یک کاسه ریخته روی بخار آب یک قابلمه بگذارید تا شکلات‌ها ذوب شود هم بزنید تا یکدست شود سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده تخم مرغ را به مخلوط شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود.

سفیده تخم مرغ را با کمی نمک با همزن بزنید تا فرم بگیرد. کم کم شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. ¼ از مخلوط سفیده تخم مرغ را به شکلات‌ها اضافه کنید هم بزنید سپس باقی تخم مرغ‌ها را هم در ۳ مرحله اضافه کرده و هم بزنید.

مخلوط را در قالب بریزید. ۲۰ دقیقه می‌گذاریم در فر سپس اجازه دهید کاملا خنک شود حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید. قبل از سرو با کمی پودر کاکائو و یا پودر قند تزیین شود.

منبع: شفان

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۵۶ ۲۸ آبان ۱۴۰۱
سلام میشه بی زحمت سوهان قم را اموزش بدی با تشکر
ناشناس
۲۲:۵۳ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰
بدون شکلاتم میشه درست کرد
یگانه
۱۳:۵۳ ۰۸ آذر ۱۳۹۹
من یک بچه۹ساله هستم و۶روزدیگه چهارده اذراست وتولدمادرم منم میخواهم براش کیک درست کنم، من عاشق کیکم وازهمه بیشتر کیک شکلاتی دوست دارم
pinar
۲۳:۴۶ ۲۹ تير ۱۳۹۹
خوب اما چون شير و ارد نداشت به دلم نچسبيد
ناشناس
۱۲:۱۶ ۰۱ تير ۱۳۹۹
عالیه
لیلا
۱۹:۴۷ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
خوشمزه هست؟؟
pinar
۲۳:۵۰ ۲۹ تير ۱۳۹۹
اره خوبه
ناشناس
۰۰:۰۳ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
عالی