سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون جهاد کشاورزی قم مطرح کرد؛

کاهش سن و وزن مرغ گوشتی درقم

همت گفت: طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی به‌منظور افزایش کیفیت این محصول در قم اجرا می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، علی‌اصغر همت معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در راستای عمل به راهبرد وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی برای افزایش بهره‌وری، کاهش ضایعات لاشه و افزایش کیفیت گوشت، این طرح در دستور کار معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم قرارگرفته است.

او با اشاره به این که کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی، جهش تولید در این بخش را درپی دارد، افزود: این طرح همچنین موجب بهبود فرآیند‌های بهداشتی تولید و عرضه گوشت مرغ و ایجاد بستر‌های لازم برای توسعه صادرات این محصول به بازار‌های هدف می‌شود.

او ادامه داد: کاهش بیماری و به دنبال آن کاهش درصد تلفات واحد‌های مرغداری، کاهش هزینه‌های سوخت و انرژی در یک دوره پرورش، کاهش ضریب تبدیل غذایی که همان افزایش بهره‌وری است و اقتصادی شدن تولید از طریق افزایش دوره‌های پرورش در طول سال ازجمله مزایای اجرای این طرح در مرغداری‌های استان است.

همت گفت: همچنین با اجرای طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی در قم، هزینه واکسیناسیون و درمان در مرغداری‌ها کاهش می‌یابد، در بخش خوراک و تامین نهاده‌ها صرفه‌جویی ارزی و ریالی خواهد شد، وضعیت تولید جوجه‌های یک‌روزه ساماندهی می‌شود و شاهد افزایش تولید گوشت مرغ با استفاده از ظرفیت‌های موجود و بدون نیاز به راه‌اندازی مرغداری‌های جدید خواهیم بود.

او بیان کرد: برای اجرای موفق طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی در سطح استان، تمامی مرغداری‌های شرکت‌کننده در این طرح، در برخورداری از خدمات و تسهیلات مورد نظر در اولویت قرار خواهند گرفت.

او با اشاره به جایگاه مهم گوشت مرغ در سبد غذایی خانواده‌ها، ادامه داد: همچنین لازم است اقشار مختلف مردم در جریان مزایای اجرای این طرح که نقش مهمی در سلامت غذایی دارد، قرار گیرند و از محصولی که با استاندارد‌های یادشده عرضه خواهد شد استقبال کنند.

قم چهارمین استان کشور ازنظر تراکم مرغداری‌های فعال است؛ این استان رشد قابل‌توجهی در صنعت طیور دارد و به‌طور میانگین هشت درصد نیاز تخم‌مرغ و سه درصد نیاز مرغ گوشتی کشور را تامین می‌کند.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال بیش از ۷۴۶ هزار تن شامل ۴۲۵ هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک هزار و ۵۰۰ تن آبزیان و ۳۲۰ هزار تن محصولات دامی است.

انتهای پیام/الف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.