او ادامه داد: از فرآوردههای اصلی این محصول، گلاب گیری، اسانس گیری و گلبرگ است که از اوائل خرداد تا اواسط تیرماه زمان برداشت این محصول است.
فتحی یادآور شد: گل محمدی به شکل قلمه و پاجوش از اوایل مهر ماه تا اواسط آبان ماه کشت و از اواخر اردیبهشت تا خرداد ماه به شکل گلبرگ و غنچه برداشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی رزن بیان کرد: گل محمدی گیاهی کم آب بر است که نیاز آبی آن در هر منطقه متفاوت است و در این شهرستان به ۳ تا ۵ مرحله آبیاری نیاز دارد و اجرای آبیاری قطرهای در باغستانها موجب بهره وری آب و افزایش تولید گل میشود.
انتهای پیام/ د