سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از درمان دیابت تا کم‌خونی با این عرق گیاهی

عرق گیاهی که قصد صحبت از آن را داریم دارای خواص شگفت انگیز بسیاری است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه انسان‌ها بیش از هر زمان دیگری می‌توانند از انواع مختلف مواد غذایی بهره‌مند شوند، اما بیشتر به دلیل تغذیه نامناسب به عوارض ناشی از آن مبتلا می‌شوند و به ناچار برای درمان آن به دارو‌های شیمیایی روی می‌آورند؛ دارو‌هایی که عوارض جانبی آن‌ها از جنبه‌های مثبت آن بیشتر است؛ بنابراین در این مواقع گیاهان دارویی به کمک ما می‌آیند و هرچند اثری درمانی آرام و کندتری دارند، اما بیش از دارو‌های ترکیبی مصنوعی قابل اعتماد هستند و بیماری را از درون تحت تأثیر قرار می‌دهند.

درمان دیابت و قند خون بالا با عرق بوقناق

بوقناق گونه‌ای از گیاهان دارویی گل‌دار است که حدوداً دارای ۲۵۰ گونه است و به علت خواص ریشه و میوه آن در طب سنتی برای درمان برخی از بیماری‌ها استفاده می‌شود که رایج‌ترین خواص عرق بوقناق درمان دیابت و قند خون بالا است. با مصرف این عرق گیاهی سلو‌ل‌های پانکراس فعال می‌شوند و تولید انسولین می‌کنند در نتیجه مصرف آن منجر به درمان مرض قند خواهد شد.

عرق بوقناق دارای خاصیت سم‌زدایی است و برای پاک‌سازی کبد از سموم موثر است همچنین مصرف آن برای باز کردن مجاری کبد به علت تاثیر مستقیمی که بر فعالیت‌های آنزیمی کبد دارد مفید است.

جوش صورت را به دلیل پاکسازی کبد و تصفیه خون از بین می‌برد و به علت باز کردن عروق پوست باعث شفاف شدن پوست می‌شود. این گیاه به دلیل اینکه سبب افزایش تولید گلبول‌های قرمز خون می‌شود در درمان کم خونی نیز مفید است.

درمان کولیت روده و رفع یبوست

درمان بیماری تنفسی مانند آسم و تنگی نفس، موثر در بیماری ضعف عضله قلبی، پیشگیری و کاهش بروز سکته‌های مغزی و قلبی و یکی از بهترین خواص عرق بوقناق درمان کولیت روده و رفع یبوست است. فعال کردن غدد فوق کلیوی، تنظیم ترشح آدرنالین و کاهش استرس، اضطراب و عصبانیت از دیگر فواید این گیاه دارویی است، برطرف کننده نفخ روده و معده، درمان ورم و سنگ کلیه و مثانه، قطع ترشح شیر در مادران شیرده یکی دیگر از اثرات عرق بوقناق است.

علاوه بر خواص عرق بوقناق که در بالا ذکر شد این گیاه بر غدد فوق کلیه اثر مفید می‌گذارد و در افزایش انسولین و فعال کردن لوزالمعده و کاهش قند خون و درمان دیابت اثر معجزه‌آسایی خواهد داشت، همچنین این گیاه دارویی بسیار مدر است.

از آنجایی که عرق بوقناق بسیار مقوی و موثر است و ممکن است منجر به افت فشار خون شود، زیرا قند خون را کاهش می‌دهد در نتیجه لازم است حتماً با خرما یا کمی عسل میل شود. افرادی که مبتلا به دیابت هستند می‌توانند هر ۴ ساعت یک استکان از عرق این گیاه را بخورند و از اثرات آن در درمان مرض قند به صورت تدریجی بهره‌مند شوند. در زمان مصرف عرق بوقناق برای درمان دیابت لازم است رژیم غذایی خود را نیز رعایت کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.

نحوه و میزان مصرف عرق بوقناق

لازم است نحوه و میزان مصرف عرق بوقناق با توجه به شرایط زیر تنظیم شود.

* میزان قند خون ناشتا

* پاسخگویی سلول‌های بدن فرد به عرق بوقناق

* حال عمومی بیمار

* توجه به روند بهبود بیمار دیابتی

میزان مصرف عرق بوقناق

به صورت عمومی و کلی میزان مصرف عرق بوقناق در هر ۲۴ ساعت حدود ۲ الی ۴ استکان معمولی است که این میزان با مشورت پزشک معالج یا مشاور، قابل تغییر است.

میزان مصرف این عرق گیاهی را می‌توان به هر ۱۲، ۸ یا ۶ ساعت تنظیم کرد؛ در صورتی که میزان قند خون فرد بیشتر از ۲۰۰ است می‌توان در هر ۴ ساعت یک استکان مصرف کرد، توجه کنید که هر استکان ۱۰۰ میلی لیتر در نظر گرفته شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب ها: کم خونی ، دیابت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
معصومه هستم از اهواز
۱۱:۴۵ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
من قند خون دیابت نوع دوم گرفتم تغربیا 23 سال قند دادم ولی 15 سال ورزش میکنم خداراشکربهتر شدم ولی از عرقیات بوقنا ق استفاده می کنم وخیلی خیلی راضی هستم خودم عادت کردم عرقیات بوقنا ق ولی هروقت هم میخورم افت قند خون پیدا میکنم یا خرما میخورم. یا. شیرینی عرقیات بوقناق از همه داروها بهتر است خودم خدراشکر خدراشکر نتیجه گرفتم خداراشکرباشگاه هم میرم اصلا هیچ اعلامی. از قند تو بدنم نشون نمیده منم تو شیراز یه اقای بهم گفت میتونی از عرقیات بوقناق اسفتاده کنی منم همین کار کردم مرتب از عرقیات بوقناق میخورم
ناشناس
۱۱:۱۴ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
گرونه. مزرعه دارها بکارند تا بشه خریدش کرد و دائم مصرف کرد
ناشناس
۰۷:۳۵ ۳۱ خرداد ۱۳۹۹
ا،زکجامیتونم عرق بوقناق تهیه کنم
علیرضا عطاردی
۱۳:۱۱ ۰۳ تير ۱۳۹۹
سلام بوقناق توبیابون خیلی زیاد هست