او بیان کرد: گل محمدی به صورت قلمه و پاجوش از اوایل مهر ماه تا اواسط آبان ماه کشت و از اواخر اردیبهشت تا خرداد ماه به صورت گلبرگ و غنچه برداشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی بهار اظهارداشت: گل محمدی گیاهی کم آب بر است که نیاز آبی آن در هر منطقه متفاوت است و در این شهرستان به ۳ تا ۵ مرحله آبیاری نیاز دارد و اجرای آبیاری قطرهای در باغستانها موجب بهره وری آب و افزایش تولید گل میشود.
اکبری با توجه به شعار جهش تولید در سال ۹۹ از سوی مقام معظم رهبری گفت: با توجه به سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی در راستای اصلاح الگوی کشت و افزایش سطح گیاهان دارویی کم آب بر، کشت این نوع گیاهان در دستور کار است و این روند در شهرستان افزایش مییابد تا رونق تولید و درآمدزایی در حوزه کشاورزی را شاهد باشیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار گفت:پیش بینی میشود در سال جاری در مجموع بالغ بر ۳۲.۵ تن گل از گلستانهای گل محمدی شهرستان بهار برداشت شود.
انتهای پیام/ج