سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار محیط زیست مهاباد به آتش سوزی در مراتع

محیط زیست شهرستان مهاباد اطلاعیه‌ای در خصوص پیشگیری از آتش سوزی در مراتع و جنگل‌های شهرستان صادر کرد.

فاروق سخنور رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مهاباد از افزایش تراکم گیاهی و دمای هوا اطلاعیه‌ای در خصوص پیشگیری از آتش سوزی در مراتع و جنگل‌های شهرستان صادر کرد و در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،  گفت: از رها سازی مواد شیشه‌ای (نظیر انواع بطری شیشه‌ای و پلاستیکی)، خرده شیشه و اشیا مشابه در داخل جنگل‌ها و مراتع خودداری شود چرا که این اشیاء همانند عدسی ذره بین عمل کرده و موجب اشتعال علوفه خشک و مواد قابل اشتعال کف جنگل‌ها و مراتع گردیده و کانون‌های آتش در مناطق ایجاد می‌نمایند.

او اظهار کرد: در صورت استفاده از منقل و اجاق ذغالی و چوبی خاکستر‌های اضافی به محیط تخلیه نشود؛ چرا که موجب آتش سوزی علوفه و مواد قابل اشتعال کف جنگل‌ها خواهد شد.

سخنور افزود: به هیچ وجه در داخل جنگل‌ها و مراتع آتش روشن نکرده و در مواقع ضروری از سطوح بدون پوشش گیاهی استفاده نموده و اجاق را با سنگ محصور کنید.

این مقام مسئول بیان کرد: پس از اتمام استفاده از آتش از خاموش شدن آن اطمینان حاصل کرده و هیچ گاه خاکستر‌های اجاق را بدون اطمینان از خاموش شدن کامل ( به وسیله آب یا مدفون نمودن با خاک ) رها نکنند و همچنین از پرت کردن ته سیگار یا چوب کبریت استفاده شده در طبیعت و مکان‌های مستعد آتش سوزی جدا خودداری کنید.

او با اعلام اینکه از سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی در مزارع جدا خودداری کنید، تصریح کرد: از آتش و مشعل به عنوان منبع روشنایی در جنگل‌ها و مراتع بویژه در هنگام راهپیمایی‌های شبانه استفاده نکنید.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مهاباد یادآور شد: از بازی کودکان با آتش بویژه در مناطق جنگلی و مرتعی جلوگیری کنید و از حرکات نمایشی و تفریحی به وسیله آتش در مناطق جنگلی و مرتعی خودداری شود.

انتهای پیام / س خ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.