سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازگشایی فعالیت‌های گردشگری آذربایجان شرقی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

 معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به بازگشایی فعالیت‌های صنفی و خدماتی گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در همه فعالیت‌ها باید جدی گرفته شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، رحمتی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر آذربایجان شرقی، با اشاره به بازگشایی فعالیت‌های صنفی و خدماتی گفت: هیچ تغییری در شیوه‌های ابتلا به کرونا رخ نداده و ماهیت ویروس نیز تغییر نکرده است بنابراین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در همه فعالیت‌ها باید جدی گرفته شود.

 رحمتی افزود: با گذشت چند ماه از شیوع ویروس کرونا، تجربه و امکانات در برخورد با این بیماری بیشتر شده و توانسته‌ایم بر شرایط تسلط یابیم.

او گفت: با توجه به این‌که مشخص نیست این ویروس تا کی ادامه پیدا کند، از این رو نمی‌توان فعالیت‌ها را به مدت طولانی تعطیل کرد و باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و بهره گیری از تجارب به‌دست آمده، اقدام به بازگشایی مشاغل کنیم.

او افزود: با شیوع کرونا صنعت گردشگری بیشترین آسیب را دید و معتقدم باید با اعمال مجموعه‌ای از پروتکل‌های بهداشتی و رعایت اصول، فعالیت در این بخش آغاز شود.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر آمار شیوع کرونا در استان ما بالاست به این دلیل است که میزان نمونه گیری در آذربایجان شرقی به نسبت سایر استان‌ها بیشتر است.

او گفت: با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توان اجازه فعالیت به رستوران داران و صنوف فعال در بخش گردشگری صادر کرد.

رحمتی گفت: رعایت مسائل بهداشتی موضوع عمومی است و مربوط به صنف خاصی نمی‌شود؛ باید در تمامی محیط‌ها موارد بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود.

او افزود: بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری پیشنهاد‌های خود را به صورت واحد آماده کنند تا در ستاد استانی مقابله با کرونا مورد بررسی قرار گرفته و دستور‌های لازم برای خدمات دهی در بخش گردشگری با مد نظر قرار دادن محدودیت‌ها و پروتکل‌های بهداشتی اتخاذ شود.

او در این جلسه از تعطیلی صد درصدی فعالیت‌های بخش گردشگری و صنایع دستی در استان خبر داد و گفت: با شیوع کرونا ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت مستقیم به صنعت گردشگری استان خسارت وارد شد، ولی همت و تلاش بخش خصوصی مانع از بیکاری و اخراج فعالان این بخش شده است.

حمزه‌زاده مدیرکل میراث فرهنگی استان نیز در این جلسه با بیان اینکه اگر از این صنوف حمایت نشود، نگران هستیم بخش اعظمی از این افراد شغل خود را از دست بدهند، افزود: برای جلوگیری از تعطیلی مشاغل مرتبط با صنعت گردشگری، مجموعه‌ای از بسته‌های پیشنهادی از جمله پرداحت بیمه بیکاری، ارایه تسهیلات بانکی با بهره کم و استمهال مالیات از سوی دولت در نظر گرفته شده است.

او افزود: با برداشته شدن محدودیت‌های سفر، اگر تشکل‌های گردشگری به صورت قانونی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی شروع به فعالیت نکنند شاهد آسیب‌های جدی خواهیم بود.

معاون مدیرکل راه‌آهن آذربایجان، نائب‌رئیس جامعه هتل‌داران، رئیس انجمن مجتمع‌های گردشگری بین‌راهی، رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات گردشگری و مسافرتی و رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری نیز در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت حوزه گردشگری و تردد مسافران و همچنین خسارت‌های واردشده به این بخش در اثر شیوع بیماری کرونا ارائه کردند.

در این نشست مقرر شد برای کاهش آسیب‌های وارده به این صنعت و آغاز فعالیت صنوف فعال در این حوزه، پیشنهاداتی از سوی فعالان این بخش به ستاد کرونا استان ارائه شود تا با رعایت پروتکل‌های لازم بهداشتی فعالیت آن‌ها از سر گرفته شود.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.