او ادامه داد: بر همین اساس با دستگیری حضرت امام خمینی (ره) در تلاش بود تا با این کار امام را از بین ببرد و تنها مانعی که در عرصه روحانیت در برابر اهداف رژیم ایستاده را از سر راه خود بردارد؛ لذا مردم با تظاهرات و حضور یکپارچه خود در ۱۵ خرداد اولا حمایت خود را از امام نشان دادند و دوما با این کار مانع این شدند که رژیم تصور کند که امام تنهاست و درون جامعه حامی ندارد.
ترقی افزود: همچنین با تلاشی که انقلابیون انجام دادند مراجع و شخصیتهای جامعه مدرسان که در حدود ۲۵ نفر بودند، همگی مرجعیت حضرت امام خمینی (ره) را تایید کردند و این مرجعیت حضرت امام خمینی (ره) موجب شد که شاه و حضرت امام بر اساس قوانین رژیم نتواند ایشان را اعدام کند و جلوی این اتفاق گرفته شد؛ در مجموع این حوادث باعث شد که حضرت امام خمینی (ره) به مبارزات خود ادامه دهند و رژیم هم در سرکوب روحانیت و انقلابیون توفیق لازم را نداشته باشد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: بر همین اساس میبینیم که تاثیر این قیام همانطور که حضرت امام خمینی (ره) بارها به آن اشاره کردند مهمترین اثرش این است که تداوم انقلاب و مبارزه امام را علیه رژیم میسر کرد و موجب سرنگونی رژیم طاغوت و استقرار جمهوری اسلامی بعد از سالها شد.
انتهای پیام/