وی افزود: برای سال جهش تولید چهار برنامه تنظیم کرده ایم که مهمترین آن فراهم کردن مواد اولیه کارخانههاست؛ امروز اگر مواد اولیه واحدهای تولید فراهم نباشد تولیدی اتفاق نمیاُفتد.
سرپرست وزارت صمت گفت: ما با کارخانههای بزرگ صحبت کرده ایم تا یک خط ویژه برای واحدهای تولید در نظر بگیرند تا واحدهای تولید مجبور نشوند مواد اولیه خود را از بازار آزاد تهیه کنند. مجموعههای بورس کالا و کارخانههای بزرگ میتوانند در این بخش کمک کننده باشند.
مدرس خیابانی بیان کرد: در بخش واردات مواد اولیه هم برای تامین ارز مورد نیاز در تلاش هستیم واحدی تولید را به ارزها حاصل از صادرات متصل کنیم که این ساختار در سازمان توسعه تجارت شکل گرفته است و سعی داریم صادرکنندگان را به وارد کنندگان متصل کنیم.
وی بیان کرد: در شرایطی که منابع ارزی ما محدود شده است سعی داریم مواد اولیه را وارد کنیم و مردم مطمئن باشند تمام کالاهای اساسی در کشور تامین میشود.
سرپرست وزارت صمت گفت: تاکید شده است که یک خط ویژه تامین فولاد برای کارخانههای تولید لوازم خانگی ایجاد شود.
مدرس خیابانی درباره افزایش قیمت لوازم خانگی در بازار گفت: سازمان حمایت با هر گونه افزایش قیمت افسار گریختهای مقابله میکند و باید تمام انبارها نگهداری کالا رصد میشود و حتی اگر تولید کنندگان افزایش بیشتر از حد داشته باشند با آنها برخورد میشود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره واردات کالاهای که مشابه آنها در داخل کشور تولید میشود نظیر کفش ورزشی و لوازم آرایشی با نام ملزومات کشور، گفت: ما مرکزی به نام ساخت داخل در وزارت صمت داریم که تمام کالاها را بررسی میکنم. بنده اعلام میکنم هر کالایی که توانایی تولید آن در داخل کشور وجود داشته باشد و اگر به خودکفایی در کالایی برسیم حتما از مرحله ثبت سفارش حذف میشود.
انتهای پیام/