به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،عباسی رییس جهاد کشاورزی شهرستان جلفا گفت: برداشت زردآلو از سطح ۴۲۵۰ هکتار از باغات این شهرستان آغاز شد.
عباسی افزود:۳۵۰۰هکتار از باغ های شهرستان جلفا به کشت زردآلو اختصاص دارد که ۲۸۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
او با بیان اینکه برداشت این محصول تا تیر ماه ادامه دارد گفت: پیش بینی میشود امسال ۴۵۰ هزار تن زردآلو در این شهرستان تولید و روانه بازار داخل و خارج استان شود.
نوعی مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان جلفا گفت: باغات بخش سیه رود عمده تولید کننده زردآلو هست و بیشترین زردآلوی تولیدی این استان از نوع شاهرودی، گوشتی، شصتم یک و دو، نصیری، اوردوباد و ارقام محلی است.
فراقی کارشناس تغذیه به ارزش غذایی و خواص درمانی زرد آلو اشاره کرد و گفت: زردآلو حاوی ویتامینهای A,B و C هست که برای درمان بیماریهای قلبی عروقی کم خونی و رشد کودکان بسیار مفید است.
انتهای پیام/ک