سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماجرای چک ۵۰۰ میلیون تومانی و پشت پرده اتهام مزاحمت برای یک خانم اسکی باز

سرمربی سابق تیم ملی اسکی صحرانوردی از پشت پرده چک ۵۰۰ میلیون تومانی ضمانت و ماجرای اتهام مزاحمت برای یک بانوی اسکی باز پرده برداشت.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، این روز‌ها برخی از اهالی جامعه اسکی نسبت به مدیریت فدراسیون اسکی ناراضی هستند و این موضوع را بارها از طریق رسانه‌ها به گوش مردم رساندند. اسکی بازان از نظر فنی به فدراسیون اسکی خرده گرفتند که چرا این رشته ۱۵ سال عقب‌گرد داشته است. البته در دوران مدیریت عبدی افتخاری در بخش مالی این فدراسیون شرایط بهتری نسبت به گذشته داشته و نمی‌توان در این بخش به رئیس این فدراسیون خرده گرفت.

عبدی افتخاری (رئیس فدراسیون اسکی) در مقابل تمام انتقادات گفت: هیچ باندی در فدراسیون اسکی وجود ندارد و هیچ امتیازی به قومیت خاصی در اسکی داده نمی‌شود. همچنین در این مدت فدراسیون توجه ویژه‌ای به اسکی جوانان در استان‌ها داشته است.

حسین ساوه شمشکی سرمربی تیم ملی اسکی صحرانوردی در گفت و گو با خبرنگار ما عقب گرد ۱۵ ساله و ضعف مربیان تیم ملی در بخش فنی را جزو ایرادات مدیریت فعلی اسکی بیان کرد. او به دیپلمه بودن مربی تیم ملی نیز اشاره کرد که این موضوع با واکنش مربیان و فدراسیون همراه شد.

بهرام ساوه شمشکی دبیر فدراسیون اسکی در جواب مربی سابق تیم ملی صحرانوردی گفت: حسین ساوه شمشکی در زمان مربیگری خود بدون اطلاع فدراسیون به عنوان ضمانت از یکی از بازیکنان چک ۵۰۰ میلیون تومانی دریافت کرده است. حسین ساوه شمشکی با مربیان کنونی تیم ملی مشکل دارد، پس موضوع سطح تحصیلات مطرح نیست و او قصد سیاه نمایی دارد.


بیشتر بخوانید: مربی سابق صحرانوردی بدون اطلاع فدراسیون ۵۰۰ میلیون چک تضمینی دریافت کرده بود


حسین ساوه شمشکی مربی سابق تیم ملی اسکی صحرانوردی در این باره بیان کرد: مسئولان فدراسیون اسکی از جمله دبیر آن استاد فرافکنی و تفرقه افکنی هستند، اما این هنر را به دیگران نسبت می‌دهند. من بر اساس مدارک و با استناد به سایت فدراسیون جهانی اسکی مسائل فنی را مطرح کردم، اما از آنجایی که آن‌ها توجیه منطقی و درستی برای این همه پسرفت ندارند، موضوعات حاشیه‌ای را جایگزین مسائل فنی می‌کنند.

او گفت: خود آقایان شایعه پراکنی می‌کنند که رئیس فدراسیون حتی در صورت بازنشسته بودن هم از طرف وزیر ورزش و جوانان و صالحی امیری رئیس کمیته فنی به شدت حمایت می‌شود. اغلب افرادی که سطح فنی پایینی دارند و منفعت طلب و بله قربان گو هستند از ترس کنار گذاشته شدن و برای حفظ منافع خود دست به هر کاری می‌زنند. بعید می‌دانم که مدیران ارشد ورزش کشور علیرغم کسب نتایج ضعیف و دیدن این همه بی عدالتی بخواهند به ناحق از فردی حمایت کنند.

ساوه شمشکی اظهار کرد: بهرام ساوه شمشکی دبیر فدراسیون اسکی باید بداند که سیاست تفرقه افکنی قدیمی شده است. فدراسیون اسکی تفرقه می‌اندازد و حکومت می‌کند. فدراسیون تا کی می‌خواهد بین من و مصطفی میرهاشمی سرمربی سابق تیم ملی اسکی صحرانوردی و بین علیداد ساوه شمشکی سرمربی سابق تیم ملی اسکی آلپاین و باقر کلهر سرمربی کنونی تیم ملی تفرقه بیاندازد.

او عنوان کرد: دبیر فدراسیون اعلام کرده است که من از یکی از بازیکنان در زمان حضورم در تیم ملی اسکی یک چک ۵۰۰ میلیون تومانی دریافت کرده ام. گویا خود فدراسیون فراموش کرده است که به من تاکید کرد که باید از اسکی بازان اعزامی چک ضمانت بگیرم. من در آن اعزام سرپرست تیم ملی، سرمربی تیم ملی و مسئول حراست بودم که تمام مدارک آن هم در وزارت ورزش و جوانان موجود است.

فدراسیون مشکلات را شخصی می کند

سرمربی سابق تیم ملی اسکی صحرانوردی در ادامه افزود: متاسفانه عبدی افتخاری رئیس و بهرام ساوه شمشکی دبیر فدراسیون موضوع را شخصی می‌کنند. آن‌ها می‌خواهند با این روش از مسائل فنی دور شوند چرا که توانایی پاسخگویی ندارند. به خاطر طولانی بودن اعزام و فوت همسرم آن زمان فراموش کردم که چک را بلافاصله پس از حضور در ایران به فدراسیون تحویل بدهم. من زمانی که چک را به امور مالی فدراسیون تحویل دادم، رسید دریافت کردم.

ساوه شمشکی درباره علت استعفای خود از سمتش بیان کرد: دلیل استعفای من از تیم ملی اسکی صحرانوردی به خاطر کسی نبود و فقط به علت دخالت شخص دبیر و تهمت‌هایی که او به من زد استعفا کردم. بهرام ساوه شمشکی ادعا کرده بود که من برای یکی از ورزشکاران اسکی خانم ایجاد مزاحمت کرده بودم. من چندین بار به همراه رئیس کمیته فنی وقت پیگیر این اتهام شدم، اما فدراسیون جوابی نداشت. این گفته‌ها فقط اتهامات بود. به همین دلیل از او شکایت کردم.

او درباره خرید تجهیزات اسکی عنوان کرد: کاش فدراسیون اسکی حرف‌هایی را که می‌زد بر اساس سند و مدرک بود. فدراسیون اسکی لوازم اسکی صحرانوردی را وارد ایران می‌کند با این وجود تیم ملی اسکی بدون تجهیزات به المپیک جوانان اعزام شد. فدراسیون علت تهیه نکردن وسایل را تحریم‌های ظالمانه اعلام کرد، اما گویا این تحریم‌ها برای اسکی آلپاین و کوهستان نبوده است. اگر مربی تیم ملی فنی بود لوازم را از چندین ماه قبل سفارش می‌داد تا اسکی باز بدون تجهیزات به المپیک زمستانی نرود. مربیان تیم‌های کوهستان و آلپاین تجهیزات را به موقع سفارش دادند و پیش از مسابقه لوازم به دست آن‌ها رسید. کاویان مربی تیم ملی اسکی صحرانوردی تازه پس از اتمام المپیک از روسیه تجهیزات اسکی را سفارش داد. دقیقا ۵ ماه از المپیک گذشته، اما باز هم ابزار اسکی به دست ورزشکاران نرسیده است.

او گفت: من نیازی به تفرقه افکنی بین بازیکنان ندارم. کاویان مربی تیم ملی اسکی صحرانوردی خودش می‌داند که هیچکدام از بازیکنان او را قبول ندارند. احمد کاویان تنها ۳ ماه عضو تیم ملی اسکی بوده است و در سال ۲۰۰۲ در مسابقات لیگ شرکت کرد، اما عضو تیم ملی نبود. او پس از ۵ سال وقفه سال ۲۰۰۷ با نفوذ پدرش که تدارکات تیم ملی بود مجددا عضو تیم ملی شد. نمی‌دانم او سابقه ۹ سال عضویت در تیم ملی را از کجا آورده است.

او اظهار کرد: کاویان در مسابقه ۳۰ کیلومتر آسیایی به علت ضعف فنی و بدنی به خط پایان نرسید. فیلی مانوف و الکساندر عیسی چنکوف به مدت ۳ و ۴ ماه هدایت تیم ملی را بر عهده گرفتند و اصلا در زمان آن‌ها هیچ کلاس آموزشی توسط آن‌ها در ایران برگزار نشد. پس با این اوصاف کاویان هیچ دوره آموزشی زیر نظر فیلی مانوف و الکساندر عیسی چنکوف نگذرانده است. همچنین فیلی مانوف در سال ۱۹۹۸ و الکساندر عیسی چنکوف در سال ۲۰۰۳ در ایران حضور داشتند که سن کاویان مربی تیم ملی اسکی صحرانوردی در آن زمان حدود ۱۴ و ۱۸ سال بوده است. قطعا هیچ جای دنیا برای یک نوجوان کلاس مربیگری نمی‌گذارد. کاویان در کلاس‌های آموزش مربی که میزبان آن آلمان بود شرکت کرد. البته آن کلاس برای آموزش به معلولین بود. در این کلاس هیچ آزمونی از او گرفته نشده است.

ساوه شمشکی درباره سطح فنی مربی تیم ملی عنوان کرد: کاویان پس از اعزام تیم ملی پارالمپیک به آلمان از سمت سرمربیگری تیم ملی معلولان برکنار شد، اما او هیچ وقت از اخراج خودش چیزی نگفت. گزارش برکناری او در کمیته پارالمپیک از سوی مسئول حراست مکتوب شده است. او به خاطر مسئله فنی و اخلاقی به پارالمپیک ۲۰۱۸ به عنوان سرمربی تیم ملی اعزام نشد. او پس از ۲ سال با رایزنی‌هایی که عیسی ساوه شمشکی رئیس اسبق فدراسیون اسکی انجام داد دوباره به عنوان مربی اسکی پارالمپیک معرفی شد. نتایج بسیار ضعیف کاویان در المپیک ۲۰۲۰ نشان دهنده سطح فنی او است.

سرمربی سابق تیم ملی اسکی صحرانوردی بیان کرد: از نظر فنی ایراداتی به او وارد است از جمله برگزاری یک مسابقه در سال ۹۷ به مسافت ۱۵ کیلومتر. به خاطر بار فنی او اسکی بازان مسافت ۱۵ کیلومتری را ۲۱ کیلومتر اسکی کردند. در فصل زمستان گذشته ۳ مسابقه لیگ به علت ضعف کادرفنی برگزار نشد و فدراسیون از مجموعه پیست شمشک، مصطفی میرهاشمی سرمربی سابق اسکی صحرانوردی و من درخواست کرد که مسابقه را برگزار کنیم که خوشبختانه رقابت بسیار خوبی هم شد.

او در پایان گفت: فدراسیون ضعف مدیریتی دارد که این موضوع باعث آسیب جدی به اسکی می‌شود. این ضعف باعث می‌شود کادر فنی ضعیفی در کنار تیم ملی قرار بگیرد.


بیشتر بخوانید: مربی سابق تیم ملی اسکی به دنبال ایجاد حاشیه است


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۱۳ ۲۰ خرداد ۱۳۹۹
خدایا ما کجاییم
کوروش
۱۳:۴۱ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
از فامیلی ها بر میاد که برخی اقوام باشن.ولی درکل ورزش ایران ب باید تعطیل و فقط ورزشهای زورخانه ای و همگانی گسترش یابد.
ناشناس
۱۳:۲۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
این پول های کلان از کجا تامین میشود ؟ لطفا یک نفر بیاید پشت تریبون و به مردم توضیح بدهد .
محمد315
۱۱:۵۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
تا قوانین قوی و اجرای قوی و شفافیت نباشه همینه آش و همین کاسه است تا راههای دوز و کلک بسته نشه همینه
بودجه معلوم نیست کجا خرج میشه یه فاکتور میارن معلوم نیست چقدر خودشون کشیدن روش با کی زدو بند کردن وووو
ناشناس
۱۱:۴۰ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
یکم از خودتون خجالت بکشین
ناشناس
۱۰:۵۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
بودجه وزارت ورزش رو قطع کنید و بدهید به مردم
ناشناس
۱۰:۲۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
همه فدراسیون ها همین داستانه
باند بازی
رانت بازی قرادادها
ارتباطات گسترده
پولهایی که جابجا میشه

من یه مدتی توی وزارت ورزش مامور بودم از طرف وزارت اقتصاد
هر کی فکر میکنه دروغ میگم لعنت کنه
اما اگه لعنت دروغ کردی خدا خودتو لعنت کنه
...
۰۸:۳۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
عجب پارتی بازار و خرتو خری هست اونجا دیگه