سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سس رژیمی، بی نظیر و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع سس رژیمی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس رژیمی یکی از سس‌های بی نظیر و خوشمزه است که امروز به شما معرفی می‌کنیم. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که سالاد بدون سس اصلا بهتان مزه نمی‌دهد، اما به دلیل چربی خون یا رعایت رژیم سالم خوری نمی‌توانید مایونز استفاده کنید از این دستور تهیه سس رژیمی استفاده کنید. از ترکیبات اصلی سس رژیمی می‌توان به سس خردل، لیمو، عسل و موسیر و فلفل و نمک اشاره کرد. این سس را می‌توانید بر روی سالاد سبزیجات، سیب زمینی یا سالاد کاهو بریزید و میل کنید.

نکته‌هایی برای تهیه این سس رژیمی
– برای تهیه این سس مواد خاصی لازم نیست و در کمترین زمان همراه با لیمو و خردل می‌توان آن را تهیه کرد.
– بهتر است از سس خردل با کیفیت استفاده کنید تا طعم و مزه سس خاص و متفاوت شود.
-اگر دوست ندارید تکه‌های سیر زیر زبانتان بیاید سیر را با خرد کن کاملا له کنید.
-برای مخلوط کردن مواد لازم نیست از همزن دستی یا برقی استفاده کنید می‌توانید تمام مواد را در شیشه‌ای دردار بریزید و بعد از اضافه کردن تمام مواد شیشه را محکم تکان دهید تا سس آماده شود.
– از انجایی که سس لیمو و خردل با سالاد خورده می‌شود ضرورتی ندارد که مراحل مخلوط کردن ان با میکسر تهیه شود. می‌توانید در یک کاسه و به وسیله یک قاشق آن‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید.
-سس لیمو و خردل را می‌شود به مدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید.

از انواع دیگر سس می‌توان به: سس پرتقال، سس ماست، سس فرانسوی و سس بشامل اشاره کرد.

مواد لازم

سیر: نصف حبه
سس خردل: ۱ قاشق چایخوری پر
رنده پوست لیمو: ۱/۲ قاشق چایخوری
عسل: ۱ قاشق چایخوری
موسیر تازه ریز و له شده: ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون: ۱/۲ پیمانه
آب لیمو ترش تازه: ۳ قاشق سوپخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه

نصف یک حبه سیر را رنده ریز کنید.

موسیر ریز و له شده را اضافه نمایید و کمی نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده اضافه نمایید.

رنده پوست لیموترش را در ظرفی بریزید.

سپس آب لیمو ترش تازه را اضافه کنید.

هسته‌های لیمو را بگیرید، ولی پالپ‌های آن باقی بماند

خردل را اضافه کنید و سپس عسل را بیفزایید.

روغن زیتون را کم کم اضافه نمایید منظور از کم کم این است که به یکباره نریزید بلکه با سرعت کم اضافه نمایید و سس را همینوطر هم بزنید.

مواد سس را مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود و سس لیمو و خردل آماده گردد.

سس رژیمی شما آماده است.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.