سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی‌های حقوقی؛

برای گرفتن پرینت تلفن همراه چه باید کرد؟

برای دریافت پرینت تلفن همراه و طرح شکایت از دادگاه باید مراحل قانونی طی شود.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گاهی اوقات ممکن است مشکلی پیش آید و برای حل آن باید به دریافت پرینت از اپراتورهای تلفن همراه متوسل شد، اما نکته حائز اهمیت این است که دریافت پرینت مراحل قانونی مخصوص به خود را دارد.

بر اساس قانون جرایم رایانه‌ای، اپراتور‌های تلفن همراه باید اطلاعات تماس و پیام را تا ۶ ماه ذخیره و نگهداری کنند؛ بنابراین تنها پرینت مکالمات ۶ ماه آخر آن هم ضمن طرح شکایت و تنها با دستور مقام قضایی برای مرجع رسیدگی کننده ارسال می‌شود.

دعاوی بسیاری مبنی بر  شک میان زن و شوهر وجود دارد که باید گفت اتهام و شک به همسر یا فرد دیگری برای دادگاه دلیل  نمی‌شود و به واسطه این دلیل نمی‌توان پرینت تلفن همراه کسی را گرفت.

اگر بازپرس یا دادیار تشخیص دهند که نیاز است متن پیام‌ها از مخابرات گرفته شود، باید درخواست خود را طبق رویه موجود به هیئتی سه نفره از قضات که در مراکز دادگستری استان‌ها مستقر هستند ارسال کنید تا  بعد از تأیید آن هیئت، مخابرات اقدامات لازم را انجام دهد.

این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که  اولا از روش‌های دیگر حقوقی امکان کشف جرم وجود نداشته باشد و ثانیا تأثیر مستقیم گرفتن متن پیام‌ها در کشف جرم مشخص و روشن باشد، البته این محدودیت در مورد اپلیکیشن‌های مختلف مانند تلگرام یا واتساپ هم وجود دارد.


بیشتر بخوانید:

زن باید بخشش مهریه خود را به صورت قانونی ثبت کند

اجاره حساب‌های بانکی چه مجازاتی دارد؟

نحوه آزاد کردن متهم با وثیقه چگونه است؟

۲ تا ۳ سال حبس مجازات افرادی که تهدید می‌کنند

شرایط ارث بردن زن پس از طلاق


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.