سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قهوه را تلخ بخوریم یا شیرین؟

بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده اند که قهوه در پیشگیری از بیماری‌های قلبی- عروقی، سرطان‌ها و آلزایمر نقش دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسیاری از کشورها، افراد روز خود را با نوشیدن قهوه آغاز می‌کنند. قهوه به دلیل دارا بودن کافئین، موجب بهبود فعالیت مغز، افزایش تمرکز و مقابله با خستگی می‌شود.

علاوه بر این بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده اند که قهوه در پیشگیری از بیماری‌های قلبی- عروقی، سرطان‌ها و آلزایمر نقش دارد.

تحقیقات جدید انجام شده در اسپانیا نشان می‌دهد در صورتی که به همراه یک فنجان قهوه، یک قاشق چای خوری شکر نیز مصرف شود، تاثیر آن بر مغز به مراتب بیشتر خواهد بود. در واقع این مطالعه نشان داد که نوشیدن یک فنجان قهوه کافئین دار به همراه یک قاشق چای خوری شکر، به آماده سازی مغز برای فعالیت‌ها و مسئولیت‌های روزانه کمک قابل ملاحظه‌ای کرده و موجب افزایش توجه، تمرکز و بهبود حافظه می‌گردد.

برای انجام این مطالعه ۴۰ داوطلب انتخاب شده و به سه گروه تقسیم گردیدند. پژوهشگران به این افراد قهوه با شکر، قهوه بدون شکر و شکر تنها داده و سپس از آن‌ها اسکن مغزی تهیه کردند.

نتایج نشان داد که مصرف هم زمان قهوه با شکر بیشترین اثر را بر فعالیت مغزی داشته است.

شرح و نتایج این مطالعه در نشریه روانشناسی به چاپ رسیده است.

منبع: سلامت میوز

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.