به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدعلی شریکیان مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی با اشاره به افزایش دوبرابری تولید قارچ خوراکی در خراسان شمالی افزود: صدور مجوز و تامین تسهیلات سرمایهای و سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی و برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی از مهمترین اقدامات سازمان جهادکشاورزی برای توسعه کشت این محصول است.
خراسان شمالی دارای هفت واحد صنعتی و ۴۸ واحد کوچک در قالب مشاغل خانگی تولید قارچ است.
شهرستانهای بجنورد و شیروان بیشترین میزان تولید این محصول را با ۱۲۰ تن در سال به خود اختصاص داده اند.
انتهای پیام/د