او افزود: مهدی فرشادان و شهباز حسنپوربه عنوان نایب رئیس اول و دوم و ابوالفضل عمویی و کاظم دلخوش به عنوان دبیران و بنده به عنوان سخنگو کمیسیون تدوین آییننامه داخلی انتخاب شدیم.
سخنگوی کمیسیون تدوین آییننامه داخلی مجلس در توضیح مباحث مطرح شده در این جلسه گفت: ایراداتی از سوی همکاران جدیدالورود به آییننامه در موضوع عضویت در کمیسیونها گرفته شده است. در آییننامه جدید نمایندگان براساس امتیاز وارد کمیسیونها میشوند. پیش از این هیچ ضابطهای وجود نداشت که این باعث پایین آمدن سطح مصوبات در کمیسیونها و به دنبال آن بروز مشکلاتی در صحن علنی شده بود. کمیسیون تدوین آییننامه در دوره دهم در طول دو سال به بررسی کارشناسی پرداخت و اصلاحاتی را انجام داد تا افراد براساس سوابق اجرایی، تحصیلات و کار کارشناسی وارد کمیسیونهای تخصصی شوند.
محمودی با بیان اینکه در جلسه بعدازظهر کمیسیون با هیئت رئیسه بحث کمیسیونها مطرح خواهد شد، گفت: با توجه به اینکه آییننامه داخلی به تصویب رسیده و تبدیل به قانون شده باید همین روند در عضویت نمایندگان در کمیسیونها طی شود مگر اینکه آییننامه اصلاح شود که این کار هم زمان بر خواهد بود چون تا وقتی اعتبارنامه نمایندگان تصویب نشود آنها حق رأی ندارند. اگر قرار باشد که منتظر تصویب اعتبارنامهها بمانیم و بعد از آن آییننامه اصلاح و سپس کمیسیونها تشکیل شود یعنی کار مجلس عقب میافتد به همین دلیل به نظر میرسد که موضوع اصلاح آییننامه و به تبع آن تغییر در روند کمیسیونها در صورت وقوع هم به مجلس آینده موکول میشود.
انتهای پیام/