به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدعلی شریکیان گفت: این تولید توسط ۷ واحد صنعتی و ۴۸ واحد کوچک در قالب مشاغل خانگی تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
او افزود : صدور مجوز و تامین تسهیلات سرمایهای و سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی و برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی از مهمترین اقدامات سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه کشت این محصول بوده است.
شریکیان بیان کرد: قارچ یکی از سالمترین مواد غذایی است که میتواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، قارچ چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خود جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد. ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک میکنند.
او با بیان این که پرورش دهنده قارچ کسی است که از عهده آماده سازی سالن پرورش، تأمین تجهیزات و ابزار، تهیه بستر قارچ و سایر موارد بر آید، اذعان کرد: رعایت اصول بهداشتی را باید در سالنهای پرورش قارچ برای پیشگیری آفات و بیماریهای قارچ بعنوان قوانین اصلی و همیشگی مدنظر قرار داد.
شریکیان با اشاره به شرایط جوی و بارشهای مطلوب سال جاری که زمینه رشد قارچهای خودرو را فراهم آورده موکدا توصیه کرد از مصرف قارچهای خودرو در مراتع، عرصههای طبیعی و جنگلی خودداری کنند.
انتهای پیام/ه