به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نانی که از تنور در آماده به دلیل حرارت بالا آلودگی ندارد اما برای اینکه احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق نان را به حداقل برسانیم، بهتر است این نکات را رعایت کنیم:
۱ - اجازه ندهید نان در نانوایی خنک شود. بهتر است نان را داغ داغ در سفره قرار داده و ببندید. اگرچه نان کمی نرم میشود اما این روش برای سلامتی مهمتر است.
۲- استفاده از چاقو و کاتر برای بریدن نان ممنوع است. به هیچ وجه برای تکان دادن آرد نان، آنها را به سطح فلزی نزنید.
بیشتر بخوانید: مناسب ترین وعده غذایی برای لاغری
۳- به محض ورود به خانه، اول دست هایتان را بشویید سپس به سراغ نانها بروید، البته دقت کنید پشت سفره به نان نخورد و بعد از هر بار نانوایی رفتن، سفره را بشویید، در نهایت محلی که سفره را پهن کرده اید را ضد عفونی کنید.
۴- نانهای کارخانهای بدون دخالت دست تولید و بسته بندی میشوند اما برای اطمینان بعد از خرید، کیسه روی آن را بشویید و نان را قبل از مصرف در فر، تابه گرم، مایکروفر و یا تستر حرارت دهید.
انتهای پیام/
ما نان را از نانوایی خریده و مستقیم داخل پارچه میگذاریم.بعد از ورود به خانه انها را تکه تکه کرده و با کمک چنگک سالاد خوری دو طرف هر تکه را روی حرارت مستقیم بمدت چند ثانیه قرارمیدهیم و روی پارچه تمیز میگذاریم.وقتی آخرین تکه را هم به این روش استریل کردیم؛پارچه اولی را در تراس ١٢ساغت قرار میدهیم.نان های استریل شده را هم بعد از شستن دست(برای احتیاط)اول اگر کمی سوختگی گرفته باشد با قیچی یا حتی دست میگیریم وبعد آنرا جمع کرده و آماده خوردن میباشد.تقریبا از بیسم اسفند تا الآن کارمان برای نان همین است.کمی طول میکشد ولی روش مطمئني است.
ياعلي.خدا نگهدار.
"ای خدای مهربان ورئوف از سر بخشش و فضل و عفو اين بلا و امتحان را از مردم عالم دور كن.ما بندگان ناسپاسی بودیم و قدر خیلی چیز ها را نمی دانستیم.
به بخشش و عفو وگذشت تو ای مهربان پروردگار بیش از همیشه محتاجیم.حتی اگر شایستگی لطف واحسانت را نداریم.ما بندگانت را به شیر خواره ی امام حسین علیه السلام ببخش و از همه ی بندگانت در سراسر عالم درگذر"
قطعا دست اون از دست من خیلی تمیزتر بود.
چون از بیمارستان برگشته بودم
نان کم بهاترینکالا در ایرانست.
صاحبان نانوایی واقعامتضرر هستند.
همه چی قیمت سر سام آور شده حتی نرخ آب و برق و مواد شوینده و.... چرا اینها را به بهای نان اضافه نمی کنید؟
مگر نانوا چه گناهی کرده که هر ۵ سال یک بار یادتانمی افتد قیمت افزایش دهید.
به داد نانوایان برسید!
اول دستها رو در منزل تمیز میشورم ، یک پلاستیک فریزر به دستم میکشم و کارت عابر بانکم رو با اون میگیرم و بدون اینکه دستم کوچکترین تماسی با در یا هر جای ممکن داشته باشه به سمت نانوایی میرم ، وقتی وارد نانوایی شدم کارت میکشم و از شاطر تقاضا میکنم مبلغ و رمز کارت رو وارد کنه ، پاک فریزری که در دستم هست و با اون کارت رو گرفتم با ملاحضه برگردودنه و کارت رو توی اون قرار میدم به صورتی که کارت با دستم تماس نداشته باشه و اون رو در جیبم میگزارم تا بعد از خرید و ورود به منزل اون رو ضد عفونی کنم . از شاطر خواهش میکنم که اصلا به نانی که از تنور در میاد دست نزنه و با انبر فقط اون رو بگیره و مستقیم بگذاره روی دستم . بعد از ورود به منزل نانها رو روی میز ناهارخوری که قبلا ضد عفونی شده پهن کرده و خنک میکنم و میچینم توی فریزر .
شاید این مراحل برای عده ای عجیب و کمی خنده دار باشه ولی نان رو با اطمینان و خیال راحت مصرف میکنم !!!