سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیر اجرایی کنفرانس بین المللی لوله‌های پلی اولفینی خبر داد؛

توان تولید ١٤٠٠ تن لوله‌های پلی الفینی در سال

صحاف امین گفت: توان تولید پلی الفینی در سال ١٤٠٠ تن لوله است، اما امسال به دلیل اینکه دولت طرح عمرانی ندارد، ٢٨٠ هزار تن تولید خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا صحاف امین دبیر اجرایی کنفرانس بین المللی لوله‌های پلی اولفینی در خصوص نقش لوله‌های پلی الفینی در تولید، گفت: لوله‌های پلی الفینی نقش مؤثری در توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی، صنایع پلیمر، چسب‌های لوله‌های چند لایه، تولید دوده مخصوص پلاستیک و شاخص‌های کنترل کیفی و بهداشتی، مستربچ‌های مشکی در صنعت لوله، پایدار کننده‌های لوله و اتصالات دارد.

او بیان کرد: در روز ٢٥ و ٢٦ خردادماه کنفرانسی به منظور توسعه این لوله‌ها برگزار خواهد شد. این کنفرانس در ١٤ محور موضوعی که مربوط به صنعت پتروشیمی و تمام وسائل در خصوص کنترل کیفیت است.

صحاف امین در خصوص وضعیت واردات و صادرات لوله‌های پلی الفینی گفت: حوزه تعرفه تخصصی نیست و لوله‌های پلی اتیلن تنها یک تعرفه دارد و باید تعرفه‌ها تخصصی شود. در صادرات نگاه به محصولات باید متفاوت باشد چرا که ارزش افزوده متفاوتی دارد و در تلاش هستیم تخصصی شود.

دبیر اجرایی کنفرانس بین المللی لوله‌های پلی اولفینی ادامه داد: در سال توان تولید ١٤٠٠ تن لوله‌های پلی الفینی داریم، اما امسال به دلیل اینکه دولت طرح عمرانی ندارد، ٢٨٠ هزار تن تولید خواهیم داشت.

او با بیان اینکه بیشترین کاربرد لوله‌های پلی الفینی در طرح‌های عمرانی است، ادامه داد: تولیدات در این بخش بیشتر در طرح‌های عمرانی مانند صنعت آب و فاضلاب، سیستم‌های مدرن و بخش کشاورزی، سیستم تأسیسات ساختمان، در شبکه‌های گاز رسانی، محیط زیست، جوکاری استاندارد، دستگاه‌های جوش و روش‌های اتصال است.

در ادامه مراسم بیوک صحاف امین رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله‌ و اتصالات پلی اتیلن در خصوص وضعیت صادرات و واردات، تشریح کرد: در سال‌های اخیر توان افزایش ٨٠ هزار تن لوله به این صنعت داریم. کل صادرات محصولات پیلیمری در سال ٩٧ بالای یک و نیم میلیون دلار است که بیشتر کشور‌های حاشیه عراق، افغانستان و سوریه صادرات داریم.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله‌ و اتصالات پلی اتیلن ادامه داد: باید زنجیره ارزش را تامین کنیم تا بتوانیم این صنعت را تفویت دهیم. کاهش پروژه‌های عمرانی باعث شده تقاضا برای این کالا کم باشد و ضرر و زیان زیادی به این صنعت وارد کرده است.

او گفت: با توجه به قیمت ارز، صادرات محصولات افزایش پیدا کرده، اما برخی ارتباطات باعث اختلال در این بازار شده است به طور مقابل ارتباط بانکی نداریم و مجبور هستیم چمدانی مبالغ را جا به جا کنیم که این رویه باعث اختلال در این کار است.

صحاف امین گفت: در این صنعت زمانی می‌توانیم صادرات خوبی داشته باشیم که ماشین آلات خوبی هم در اختیاران بگذارند، در حال حاضر نمی‌توانیم صادرات را با ماشین‌های قدیمی به خوبی انجام دهیم و این صنعت نیاز به فناوری‌های به روز دارد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.