سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سندی دیگر برای اثبات سرقت تجهیزات پزشکی از سوی موساد افشا شد

یک رسانه صهیونیستی بدون اشاره به چگونگی تهیه تجهیزات پزشکی، فهرست طولانی از انواع تجهیزات پزشکی که موساد در بحبوحه شیوع کرونا برای رژیم صهیونیستی تهیه کرده، منتشر کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، پس از آنکه یک خبرگزاری صهیونیست فهرستی از خرید‌های تجهیزات پزشکی از سوی موساد، سرویس جاسوسی اسرائیل، برای مقابله با کرونا را منتشر کرد گمانه‌زنی‌های بسیاری درباره احتمال انجام عملیات‌های مخفیانه از سوی موساد برای به دست آوردن این تجهیزات مطرح شده است.

بسیاری معتقدند در بحبوحه شیوع کرونا، موساد این تجهیزات را از سایر کشور‌ها به سرقت برده و به این ترتیب آن‌ها را با مشکل کمبود این تجهیزات روبرو کرده است.

خبرگزاری «وای نت نیوز» رژیم صهیونیستی فاش کرد در بحبوحه شیوع کرونا در سرزمین‌های اشغالی، تعداد عملیات‌های مخفیانه موساد برای تامین تجهیزات پزشکی در راستای بالا بردن توانایی اسرائیل در مقابله با این ویروس افزایش چشمگیری یافته بود.

بنا به گفته این خبرگزاری، فهرست لوازم خریداری شده از آن زمان تاکنون شامل ۸۰ میلیون ماسک جراحی، ۱۳۰۰ دستگاه تنفسی (۴۷۰۰ مورد دیگر در راه رسیدن به سرزمین‌های اشغالی است)، ۱۸۰ میلیون جفت دستکش، ۲.۵ میلیون عینک محافظ، نزدیک به ۳۰ میلیون تن مواد ضدعفونی کننده، ۱.۳ میلیون ماسک ان-۹۵، ۴ میلیون لباس محافظ و تقریبا ۲ میلیون کیت تشخیص کووید-۱۹ می‌باشد. در صدر این تجهیزات صد‌ها میلیون دوز داروی درمانی برای بیماران مبتلا به کرونا از انسولین گرفته تا دارو‌های بیهوشی نیز به چشم می‌خورد.

این در حالی است که وای‌نت نیوز پس از انتشار این فهرست توضیح نداد که موساد چگونه و یا از کجا این تجهیزات را تهیه کرده است. اما گفته می‌شود این تجهیزات از طریق رهگیری و سپس منحرف کردن محموله‌هایی که راهی کشور‌های دیگر بوده‌اند به دست آمده‌اند و این همان تاکتیکی است که اخیرا چندین کشور از جمله آمریکا به آن متهم شده اند.

بنا به ادعای وای‌نت نیوز برخی از این تجهیزات از کشور‌های خلیج‌فارس تهیه شده، هرچند نامی از این کشور‌ها برده نشده و موساد برای به دست آوردن آن‌ها از «ارتباطات شخصی» بهره برده است. با این حال، احتمال آنکه این تجهیزات به سرقت رفته باشند بسیار زیاد است. ماه گذشته، یکی از مقامات بخش فن‌آوری موساد در گفت‌وگو با هاآرتص تایید کرد که این سازمان در برخی از موارد دست به سرقت برده است، هرچند او از لفظ «موارد کم» استفاده کرد.

در مراسمی که روز گذشته در سرزمین‌های اشغالی برگزار شد و در آن مرکز کنترل ویروس کرونا از موساد به وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی منتقل شد، یوسی کوهن، رئیس موساد با افتخار اظهار کرد ماموران او قادر هستند با وجود کمبود تجهیزات پزشکی در مهار کرونا «روح موساد را به عملیات‌های روزانه» وارد کنند!

یکشنبه گذشته، بنیامین نتانیاهو نیز از موساد به دلیل کار «عالی» آن تشکر کرد و گفت نتایج خودشان گویا هستند و آن‌ها کار «فوق العاده ای» انجام داده‌اند.

پیش از این روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی از سرقت تجهیزات پزشکی سایر کشور‌ها از سوی موساد خبر داد. نیویورک تایمز در این خصوص نوشت: در اوایل ماه فوریه مسئولان مرکز پزشکی «شیبا» بزرگترین بیمارستان رژیم صهیونیستی متوجه شدند که با افزایش شمار مبتلایان نیاز به دستگاه‌های ونتیلاتور (تنفس مصنوعی) و سایر تجهیزات افزایش می‌یابد. به همین منظور پروفسور یتشاک کرایس، مدیر بیمارستان در ملاقاتی غیرمعمول با یوسی کوهن، رئیس موساد راه‌های دستیابی به تجهیزات ضروری درمانی و بهداشتی را بررسی کردند و از آن پس بود که موساد شروع به فعالسازی شبکه بین‌المللی خود برای سرقت موارد موردنیاز کرد.

در اوایل ماه مارس یک مرکز فرماندهی و کنترل و نظارت بر توزیع وسایل بهداشتی در سراسر سرزمین‌های اشغالی به ریاست کوهن ایجاد شد و نمایندگانی از موساد، بخش خرید وزارت جنگ اسرائیل و واحد مخفی اطلاعات ارتش ۸۱ که وظیفه جاسوسی داشتند، شناسایی و سرقت تجهیزات پزشکی را از کشور‌های مختلف علی الخصوص کشور‌های عربی آغاز کردند. پس از مدتی بخش عمده‌ای از نیاز‌های بیمارستان شیبا در اسرائیل تهیه شد.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، در حال حاضر بسیاری از کشور‌های خاورمیانه با بحران کرونا مواجه هستند و همین امر شرایط را برای موساد و دست‌اندازی آن برای سرقت تجهیزات بهداشتی، دارویی و مراقبتی از کشور‌های همسایه یا دورتر فراهم کرده است. پیش از این دولت‌های آلمان و هند با اطلاع از اقدامات موساد مانع انتقال محموله‌ها به سرزمین‌های اشغالی شدند.

بر اساس آمار رسمی اعلام شده از سوی رژیم صهیونیستی، تاکنون در سرزمین‌های اشغالی بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ مورد به ابتلا به کووید-۱۹ شناسایی شده است که از میان آن‌ها تنها ۲۸۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند. این آمار مرگ و میر پایین‌ترین میزان تلفات ناشی از کرونا در میان سایر کشور‌هاست. به گونه‌ای که در هر یک میلیون نفر تنها ۳۱.۶۳ نفر جان خود را از دست داده است. در حالی که این آمار در آمریکا حدود ۳۰۱.۹۵ نفر در ازای یک میلیون نفر و در بلژیک ۸۱۷.۱۹ نفر در هر یک میلیون نفر است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.