به گفته این مقام مسئول این مقدار خرید در ۲۱ استان و ۲۴۹ مرکز خرید محقق شده و ۲۸۶ هزار و ۲۵۰ محموله از بیش از ۹۱ هزار کشاورز دریافت شده است.
مدیرکل خرید داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران ادامه داد: بیشترین خریدها در استان خوزستان بوده و یک میلیون و ۱۲۵ هزار تن و بعد از آن استان فارس با ۲۳۵ هزار تن در رتبه دوم و بعد از آن ایلام با ۱۶۷ هزار تن در رتبه سوم قرار دارد.
او افزود: تعداد مراکز خرید افزایش داشته و در ۲۴۹ مرکز انجام شده است. با توجه به شیوع کرونا که باید از ازدحام کشاورزان جلوگیری شود با هماهنگی کارگروههای خرید تضمینی نسبت به افزایش مراکز خرید اقدام کردیم.
سعادتی کیا گفت: هر ساله در بوشهر شش مرکز خرید داشتیم که امسال دو برابر شد و به ۱۲ مرکز افزایش داشت. در دیگر استانها نیز متناسب با نیازشان مراکز خرید بیشتر شده است.
مدیرکل خرید داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران تصریح کرد: قیمت مصوبی که دولت به ما اعلام کرده است ۲۵۰۰ تومان است و با ۴ درصد افت مفید که ۱.۵۷ و افت غیر مفید ۱.۱۴ است. پرداختی به کشاورزان مقداری از بهای پایه ۲۵۰۰ تومان بیشتر است.
این مقام مسئول ادامه داد: تا الان ۱ میلیون و ۷۶۰ هزار تن از خریدهای انجام شده اطلاعات بانکی شان به بانک عامل که بانک کشاورزی است، ارسال شده است.
سعادتی کیا گفت: مابقی مطالبات به محض اینکه نقدینگی را تامین کنیم به حساب بانک کشاورزی واریز میشود و سپس به حساب کشاورزان پرداخت خواهد شد. اطلاعات تمامی کشاورزان در سامانه وزارت کشاورزی ثبت شده است.
او افزود: محدودیتی برای خرید تضمینی نداریم دولت موظف است گندم کشاورزان را خریداری کند. برآوردهای وزارت جهاد کشاورزی این است که تا ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تن خرید خواهیم داشت.
انتهای پیام/