سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

گرانی حمل و نقل مانع توسعه صادرات محصولات کشاورزی

نورانی گفت: گرانی حمل‌ونقل، کمبود کانتینر‌های یخچالی و اتخاذ تصمیمات خلق الساعه از جمله چالش‌های صادرات محصولات کشاورزی است.

رضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از شرایط مساعد تولید سبزی و صیفی خبر داد و گفت: از سال ۹۷ که وارد دوره ترسالی شدیم، وضعیت تولید محصولات کشاورزی روز به روز بهتر شده است به گونه‌ای که امسال تولید سبزی و صیفی رشد چند برابری نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

جهش صادرات لازمه تحقق شعار سال

او افزود: از ۱۳ اقلیم دنیا، ۱۱ اقلیم در کشور ماست که امسال با توجه به نامگذاری سال با عنوان جهش تولید، وضعیت تولید محصولات جالیزی بهتر شده است که امیدواریم در کنار جهش تولید، رونق صادرات هم داشته باشیم.

نورانی ادامه داد: با توجه به آفتاب مناسب در طول سال و اقلیم ۴ فصل، وضعیت تولید محصولات مختلف بخش کشاورزی به قدری مناسب است که برای توسعه صادرات باید هدف گذاری شود.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی با تاکید بر توسعه صادرات محصولات کشاورزی در کنار جهش تولید بیان کرد: سازمان فائو بار‌ها اعلام کرده است که ایران علاوه بر تامین غذای مورد نیاز، امکان تامین غذای کشور‌های حوزه خلیج فارس را نیز دارد، از این رو امیدواریم که مسئولان زیر یک سقف جمع شوند و برای توسعه صادرات برنامه‌ریزی کنند.

توسعه صادرات محصولات کشاورزی مستلزم ایجاد زیرساخت‌های لازم

او با بیان اینکه دود اتخاذ تصمیمات خلق الساعه به چشم تولیدکنندگان می‌رود، گفت: توسعه صادرات محصولات کشاورزی مستلزم فراهم کردن زیرساخت‌های لازم است، در غیر این صورت نمی‌توان امیدی به توسعه صادرات داشت.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی با اشاره به چالش‌های پیش روی صادرات بیان کرد: گرانی حمل و نقل، کمبود کانتینر‌های یخچالی و اتخاذ تصمیات خلق الساعه از جمله مشکلات اصلی پیش روی صادرکنندگان است که انتظار می‌رود یک نهاد در خصوص صادرات تصمیمات لازم را اتخاذ کند.

نورانی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر تولیدکنندگان به سبب فقدان مدیریت، مشکلات متعددی دارند به طوری که علی رغم اختصاص ارز به واردات سم و کود، اما سم و کود با نرخ آزاد در بازار فروخته می‌شوند که انتظار می‌رود هر چه سریع‌تر این مشکلات مرتفع شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۱۷ ۱۴ دی ۱۴۰۲
باند احمدینژاد در راستای غارت کشور و چپاول مردم، بازار داخلی و خارجی تربار را دردست گرفته و عامل اصلی گرانی محصولات کشاورزی است و ربطی به کم ابی ندارد. افزایش قیمت محصولات اب بر مانند هندوانه بمنظور کاهش مصرف اب و حفظ منابع، ایده عوامفریبانه و نتنها تولید انرا کاهش نمیدهد بلکه می افزاید. قرار نبود حکومت، رسالت و مسئولیتهای خود را در تحمیل معنویات از نوع حجاب ایرانی خلاصه کند درحالیکه تمام مقدرات کشور را دردست دارد و هر روز بر مشکلات مردم می افزاید. مقصر این اوضاع نفرت انگیز، نه حکومت بلکه دقیقا خداست که دین بی صاحبش مرکب هر مدعی قدرت است و با اختیارات نامحدود با جسارت و خودباوری به هستی بشریت میتازد. در این شرایط نفسگیر و مایوسانه از اصلاح امور، از انتقام الهی خبری نیست بطوریکه با یقین میتوان گفت خدا ساخته ذهن قدرتگرایان است و نمیتواند خالق جهان باشد و الا خالق هستی، دلسوز خلق و راضی نمیشود مخلوقاتش بواسطه اختلاف عقیده یکدیگر را بکشند و به جهادگران کشتارگر، مژده اجر عظیم دهد. گناه تنفر مردم از مقدسات و گمراهی انها حکومت طالبان اندیشان کوته نظر و اسلام شعار ایران با محتوای کفر و تعفن ظلم فساد است.