سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سس سیر به همراه نکات کلیدی

در گزارش زیر طرز تهیه سس سیر را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ما در اینجا سعی کردیم دستور تهیه یکی از خوشمزه‌ترین سس‌ها را برای شما قرار دهیم سسی که بیشتر شما حتما آن را در رستوران‌ها  تست کردید و از طعم بسیار خوشمزه آن لذت برده اید، اما سس سیر دستور تهیه بسیار ساده‌ای دارد که ما در اینجا بطور کامل سعی کردیم به شما آموزش دهیم. مواد اولیه این سس در بسیاری از خانه‌ها موجود است و می‌توانید این سس را همراه با مرغ، ماهی، قارچ سرو کنید. گفتنی است اگر کمی این دستور برای شما متفاوت به نظر می‌رسد بخاطر این است که این سس دستور‌های مختلفی دارد که ما همانطور که در ابتدا اشاره کردیم یکی از بهترین نوع‌های آن را برای آموزش قرار دادیم.

مواد مورد نیاز تهیه سس سیر

روغن ذرت یا آفتابگردان ۱ پیمانه
سیر ۲ بوته
نمک ۲ قاشق چایخوری
آبلیمو نصف پیمانه
روغن زیتون ۱ پیمانه

طرز تهیه سس سیر به همراه نکات کلیدی

برای طرز تهیه سس رستورانی در آغاز کار باید سیر‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را خوب له کنید. سپس آن‌ها را در مخلوط کن بریزید. نمک و آبلیمو را به سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. همانطور که مخلوط کن روشن است، روغن را به تدریج اضافه کنید تا سسی یکدست مانند سس مایونز، تهیه شود. گفتنی است که انتخاب نوع روغن زیتون بسیار در مزه این سس تاثیر گذار است و سعی کنید از روغن زیتون بکر بدون بو استفاده کنید البته این بسته به ذائقه شما دارد.

منبع: نازشو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ممد
۱۴:۱۱ ۰۹ خرداد ۱۳۹۹
سفیده تخم مرغ کو پس؟
ناشناس
۲۲:۴۱ ۰۸ خرداد ۱۳۹۹
اگه توی این سس سیر کمی رب گوجه و تخم گشنیز اضافه کنید سس مخصوص اهواز میشه
Anwar Mohammad
۲۱:۲۶ ۰۸ خرداد ۱۳۹۹
میشه سس مایونز را طرزتهه اورا یاد بدی