سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارشی از نشست هم اندیشی منتخبان مجلس یازدهم؛

زاکانی: از دستاورد جمعی دفاع خواهیم کرد/ حاجی بابایی: مجلس یازدهم محکوم به موفقیت است

صبح امروز جلسه هم اندیشی منتخبان مجلس یازدهم برگزار شد که برخی از منتخبان در آن به سخنرانی پرداختند.

به گزارش  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست هم‌اندیشی «مجلس تراز انقلاب اسلامی» صبح امروز (سه‌شنبه) در مسجد امام صادق (ع) میدان فلسطین برگزار شد.

مجلس یازدهم مجلس فرصت‌ها و ظرفیت‌ها است

شمس الدین حسینی منتخب مجلس یازدهم در جلسه هم اندیشی مجلس تراز انقلاب اسلامی ضمن تبریک عید فطر و گشایش مجلس یازدهم گفت: بازگشایی مجلس یازدهم با چله دوم انقلاب همزمان شده و راهبردی‌ترین سندی که ما می‌توانیم در دست بگیریم بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی رهبر انقلاب برای پیشبرد آن است.

او با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: همانطور که در مقدمه این بیانیه آمده امیدواریم زمینه ساز تمدن اسلامی و راهی برای ظهور منجی بشریت باز کند.

حسینی با اشاره به مجلس پیش‌رو افزود: مجلس یازدهم مجلس فرصت‌ها و ظرفیت‌ها است، فرصت‌ها مهم هستند چراکه می‌تواند یک دهه از چله دوم انقلاب را تحت تاثیر قرار دهد و همچنین شکل‌گیری ارکان کشور را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

منتخب مردم تنکابن یادآور شد: وقتی به تجارب و دستاورد‌های زنان و مردانی که به مجلس راه پیدا کرده‌اند نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که ما در هر مسئولیتی چهره‌های برجسته داریم و اگر چه کار برای انتخاب سخت می‌شود، اما بی تردید باید اصل این ویژگی را پاس داشت.

او خاطر نشان کرد: برای همه موقعیت‌های مجلس شورای اسلامی ما چهره‌های برجسته داریم. اگرچه آنطور که در قانون اساسی آمده، مجلس شورای اسلامی متفاوت از قوه مجریه است و نباید این تلقی پدید بیاید که اگر ما ۱۲ پست در هیئت رئیسه داریم و اساسا هیئت رئیسه گذاشته‌ایم سایر نمایندگان به دنبال این ۱۲ نفر هستند، ما برای هر کاری باید دست به انتخاب مشورت بزنیم و لذا افرادی که کاندیدای هیئت رئیسه می‌شوند و شده‌اند برای مسئولیت و خدمت بیشتر به میدان بیایند وگرنه مجلس مانند رئیس جمهوری نیست.

حسینی با بیان اینکه طرح بحث ریاست و هیئت رئیسه را با هدف خدمت، دنبال کردم و مسیرم نیز مسیر وحدت است، اما در مسیر وحدت باید اصول را مبنا قرار داد وگرنه در یک فرد از پیش تعیین شده، وحدتی پایدار نخواهد بود.

او با اشاره به مشورت‌های خود با نیکزاد حاجی بابایی و سایر منتخبین مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: در مجموع با عموم دوستان که صحبت می‌کردیم پیشنهاد دادند که از میان ما سه نفر یک نفر کاندیدای ریاست شود و فضا و شرایط را برای انتخاب سخت‌تر نکنند و با توجه به جمع‌بندی به این نتیجه رسیده که آقای حاجی‌بابایی این مسئولیت را به عهده بگیرند.

منتخب مجلس یازدهم ادامه داد: اگر چه آقای حاجی‌بابایی برای ما عزیز هستند، اما آقای نیکزاد نیز دارای سوابق بسیار خوب هستند، اما جمع‌بندی این بود که در خدمت آقای حاجی‌بابایی باشیم و بنا به اینکه ایشان با ساز و کار مجلس آشنایی بیشتری دارند قرار شد آقای حاجی بابایی در این جایگاه قرار بگیرد که من همینجا به ایشان تبریک می‌گویم.

او افزود: همچنین آقای نیکزاد صلاح دیدند که علیرغم همه فشار‌ها در جمع افرادی که کاندیدای نائب رئیسی هستند قرار بگیرند. البته افرادی مثل آقایان مصری، فرهنگی، زاهدی و مرادی برای نایب رئیسی حضور دارند.

حسینی در پایان با بیان اینکه اولویت اول کشور مسئله اقتصادی است، افزود: کمیسیون‌های تخصصی مثل برنامه و بودجه حضور پیدا می‌کنم.

مجلس دهم ناکارآمدی خود را نشان داد/ قوه قضاییه با یقه سفید‌ها برخورد کند

علی نیکزاد منتخب مجلس یازدهم از حوزه اردبیل در جلسه هم اندیشی تراز انقلاب اسلامی گفت: از خدای بزرگ می‌خواهیم که این مجلس که قدمت و طول عمر آن به بلندای تاریخ است برای همه ذخیره آخرت بشود.

او با بیان اینکه انقلاب اسلامی دارای آرمان‌های الهی و انسانی است، گفت: آزادی، اخلاق، ایمان، استقلال، عدالت و کرامت از ویژگی‌های آرمان‌های انقلاب اسلامی است. رهبر کبیر انقلاب زمانی که انقلاب اسلامی شکل گرفت و نهالی بیش نبود برای اولین بار تاکید فرمودند که مردم در رفراندوم شرکت کنند تا بتوانند نوعیت حکومت را در درون انقلاب اسلامی مشخص کنند و ما به جمهوری اسلامی رسیدیم.

منتخب مجلس یازدهم با بیان اینکه جمهوری اسلامی که اسلام را قبول دارد و جمهوریت مردم‌سالاری دینی را تضمین کرده است، خاطر نشان کرد: در جمهوری اسلامی قدرت بازدارندگی به اقدامات خوبی با مجاهدت دفاعی و علمی به عزت‌مندی رسید، اما واقعیت این است که ما به آرمان‌های انقلاب اسلامی فاصله گرفته‌ایم.

او با بیان اینکه مشکلات عدیده موجود را در انتخابات ملاحظه کردیم، بیان کرد: مردم در انتخابات اخیر بدون تعارف به دولت و به مجلس دهم نمره قبولی ندادند مردم به همه ما پیام دادند و به دنبال تغییر بودند، اما با عمق جان از مردم به آرمان‌های امام و انقلاب و شهدا علاقه‌مند هستند، اما در درون نظام مقدس جمهوری اسلامی دنبال تغییر هستند؛ مردم بازگشت به آرمان‌های انقلاب اسلامی را از ما و شما نمایندگان خواستند و فساد را بر نمی‌تابند.

نیکزاد تصریح کرد: مردم به دنبال این هستند که ما در سرباز باشیم و برای مقام معظم رهبری سربازی کنیم؛ ما می‌خواهیم سربازی آقا و نوکری مردم را کنیم، بنابراین در مجلس یازدهم باید کاری کنیم که مجلس کارآمدی خودش را نشان دهد. مجلس دهم ناکارآمدی خود را نشان داد و قوه قضاییه باید با یقه سفید‌ها برخورد کند.

او با بیان اینکه من را برای قدرت و حضور در هیئت رسیدگی نیامده‌ام گفت: تکلیف انقلابی همه این بود که یکی بشویم، بر همین اساس کاندیدای نایب رئیسی مجلس شدم، اما این استمزاج را درست نمی‌دانم، اما آن را پذیرفتم و زیر آن نخواهم زد، ما با حضور آقای حاجی بابایی در یک کشتی هستیم، مردم با کسی عقد اخوت نبسته اند اگر و درست عمل نکنیم به ما فحش خواهند داد.

منتخب مجلس یازدهم با بیان اینکه آقای حسینی را از خودم بهتر می‌دانم، اما ایشان قبول نکردند که در هیئت رئیسه باشند، افزود: هیئت رئیسه باید خادم نمایندگان باشد و باید بیرون از مجلس باید اقتدار داشته باشد و از کیان و شأن و جایگاه مجلس دفاع کند. باید بداند که نظر خودش را به نمایندگان ارجحیت ندارند، تواضع و توکل داشته باشند.

او در پایان گفت: باید با یکدیگر کار کنیم کنیم همه بار‌ها را بر دوش یک مرد یعنی حضرت آقا نیندازیم، رقابت اخلاق محور داریم و برای رقابت در برابر خدا ادای تکلیف می‌کنیم، اما روزی که انتخابات تمام شد رقابت را به برادری تبدیل کنیم.

مجلس یازدهم محکوم به موفقیت است

حمیدرضا حاجی بابایی منتخب مردم همدان و کاندیدای ریاست مجلس یازدهم در ادامه جلسه مجلس تراز انقلاب اسلامی ضمن تشکر از حاضرین جهت حضور در این جلسه گفت: قرار بر این بود که کاری را انجام دهیم چرا که حال مردم به دلیل عملکرد قوای سه گانه خوب نیست، اما حال نظام به دلیل حرکت عظیم مردم در شهادت سردار سلیمانی خوب است، حال دولت و قوه قضاییه به دلیل مجلس، خوب نیست، به شدت از وضعیت اقتصادی ناراضی هستیم و اقتصاد لیبرال است که فاصله طبقاتی را به اینجا رسانده است.

او افزود: ٨ سال با خون شهدا اقتصاد لیبرالی مهجور شد، اما پس از آن رشد کرد و فاصله طبقاتی به جایی رسید که مردم فریاد می‌زنند چرا برخی در خیابان خرید و فروش می‌کنند، اما من نمی‌توانم نان صبحانه بخرم، اقتصاد لیبرال مجلس‌ها و دولت‌ها را جابه جا میکند.

حاجی‌بابایی افزود:خانواده‌ای ٥ تا شهید داده است، اما در خانواده دیگر همگی خارج از کشور هستند یکی هم در اینجا مسئول است. همه فریاد جلوگیری از فساد را می‌زنیم، اما سر بزنگاه به آن کمک می‌کنیم، مردم هر وقت از سنگری به سنگر دیگری می‌روند، گرفتار و پشیمان می‌شوند، بزرگترین مشکل کشور خواص هستند.

او اضافه کرد: مردم ٢ اسفند در حالی که کرونا کولاک می‌کرد و تحریم نفس مردم را گرفته بود، پای صندوق رأی آمدند.

حاجی بابایی در خصوص رسالت مجلس یازدهم تصریح کرد: مجلس به موفقیت محکوم است همه ما محکوم به موفقیت هستیم و باید کمک کنیم در سایه برادری به موفقیت برسیم، گام دوم اخلاق مدار است، گام دوم می‌گوید مهم‌ترین عنصر عدالت خواهی، مبارزه با فساد و جوان گرایی است، مجلس یازدهم باید بقیه مجالس فرق کند، این مجلس در صورتی موفق است که نمایندگان کل کشور در آن دخیل باشند و شایسته سالاری کنند و از تمام مردم در این مجلس حضور داشته باشند.

منتخب مردم همدان ادامه داد: یک نماینده از نظر اجرا تا حد فرماندار آن شهر عمل می‌کند، نمایندگان نباید اسیر اقتصاد لیبرالی شوند، اگر مجلس یازدهم را مردمی کردیم موفق می‌شویم، لذا همه باید در قدرت حضور پیدا کنند، این را باید امروز تعیین کنیم.

او ادامه داد: وقتی می‌خواهیم مجلس را شروع کنیم نباید دچار شتابزدگی شویم، ٤شنبه جلسه شروع داریم و دوستان نیز براساس حروف الفبا در هیأت‌ها حضور پیدا می‌کنند.

حاجی بابایی ضمن اشاره به تشکیل هیأت رئیسه افزود: با توجه به اصلاح آیین نامه به این نتیجه رسیدیم که چهارشنبه جلسه برگزار کنیم، بعد از ظهر فراکسیون را تشکیل دهیم و مجددا ٥شنبه جلسه برگزار کنیم که این فرآیند شتاب زده است و شتابزدگی این شائبه را ایجاد نکند که به سرعت می‌خواهیم کاری کنیم که وقتی چشممان را باز کنیم ببینیم اتفاق دیگری افتاده است.

او در همین رابطه عنوان کرد که در حال حاضر آقای تقوی رئیس مجلس است و همه اختیارات ریاست در دست ایشان است، از نظر مجلس یازدهم هرگونه کلمه‌ای که در کنار رهبری به نام شخص و فرد مطرح شود، مردود است.

با وحدت و افراد با تجربه مجلس کارآمد انقلابی تشکیل می‌دهیم

در ادامه محمد مهدی زاهدی، منتخب مردم کرمان در مجلس یازدهم گفت: مجلس با همراهی و هماهنگی است و راهکار‌های عملیاتی برای فائق آمدن بر مشکلات تبیین شده است.

او افزود: نظام قانون گذاری در ده سال گذشته خوب نبوده است چرا به قوانین مصوبه می‌زدیم؟ چرا نماینده باید برای دیدار با وزیر وقت بگیرد؟

زاهدی با بیان اینکه وزرا باید به مجلس بیایند نه نمایندگان در راهرو‌های وزارت خانه به دنبال وزرا باشند گفت: در این برنامه به صورت ریز وارد شدیم و انشاءالله با وحدت و افراد با تجربه بتوانیم مجلس کارآمد انقلابی تشکیل بدهیم و بتوانیم مشکلات کشور را حل کنیم.

مشکل کشور عدم حضور حاکمیت تفکر است

همچنین فریدون عباسی منتخب مردم کازرون و کوه چنار اظهار داشت: در مجلس باید به دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه توجه کنیم، همچنین نظرات کمیسیون‌ها را تقویت و از دخالت احزاب در مجلس جلوگیری کنیم.

او افزود: مشکل کشور عدم حضور حاکمیت تفکر در کشور است، بنده هم کاندیدای ریاست مجلس به صورت مستقل هستم و هم می‌توانم در کمیسیون ها‌ی مختلف به عنوان رئیس و عضو عادی حضور داشته باشم.

از دستاورد جمعی دفاع خواهیم کرد

بر اساس این گزارش، علیرضا زاکانی منتخب مردم قم در مجلس یازدهم نیز ضمن تبریک عید سعید فطر بیان کرد: اگر دقت بفرمایید حال مردم مناسب نیست که علت آن ناکارآمدی سه قوه است که ما هم به عنوان نیرو‌های انقلاب شرمنده ایم.

او با بیان اینکه امروز رسالت خطیری در مجلس داریم، افزود: ٥ عنصری که در مجلس می‌تواند ما را موفق به تغییر کند، هویت، استقلال مجلس، انسجام، کارآمدی مبتنی بر برنامه درست و نهایتا مدیریت تقسیم شده میان همه نمایندگان است.

زاکانی ادامه داد: کانون تغییر فراکسیون است در هر مجلسی فراکسیون قوی نقش به سزایی دارد.

منتخب مردم قم در مجلس یازدهم تصریح کرد: ٤کارگروه شکل گرفت که این‌ها تا زمان تشکیل فراکسیون امور را دنبال می‌کنند.

زاکانی در خصوص کارویژه این کارگروه تصریح کرد: کار اصلی انتخاب هیئت رییسه است یعنی هرروزی که قرار است جلسه مجلس تشکیل روز قبل باید فراکسیون تشکیل شود و در این جلسه باید انتخاباتی صورت بگیرد که در آن انتخابات هییت نظارت انتخاب شوند که برگزاری انتخابات و رای گیری و شمارش آراء را انجام می‌دهند.

منتخب مردم قم در مجلس یازدهم ادامه داد: از این ٧نفر دو نفر بالا برای تمشیت می‌نشینند و مابقی ناظرند. همچنین هر کدام از کاندید‌ها ٢٠ دقیقه فرصت سخنرانی دارند، سپس برگه تعرفه رای پخش می‌شود.

زاکانی در خاتمه خاطرنشان کرد: این مراحل تحت نظارت این ٧ نفر شکل می‌گیرد و در صحن مجلس هم از دستاورد جمعی دفاع خواهیم کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.