سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شمس‌الدین حسینی:

موضوع ریاست مجلس را با هدف خدمت پیگیری کردم

منتخب مجلس یازدهم گفت: در مسیر وحدت باید اصول را مبنا قرار داد، وگرنه در یک فرد از پیش تعیین شده، وحدتی پایدار نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  شمس‌الدین حسینی امروز سه‌شنبه در جلسه هم‌اندیشی مجلس تراز انقلاب اسلامی که در سالن مسجد امام صادق (ع) ضمن تبریک گشایش مجلس یازدهم، اظهار کرد: بازگشایی مجلس یازدهم با چله دوم انقلاب همزمان شده و راهبردی‌ترین سندی که می‌توانیم در دست بگیریم بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی رهبر انقلاب برای پیشبرد آن است.

منتخب مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی افزود: همانطور که در مقدمه این بیانیه آمده امیدواریم این بیانیه زمینه‌ساز تمدن اسلامی و راهی برای ظهور منجی بشریت باز کند.

حسینی با اشاره به مجلس پیش‌رو تصریح کرد: بررسی اجمالی می‌توان داشت این است که مجلس یازدهم مجلس فرصت‌ها و ظرفیت‌ها است، فرصت‌ها مهم هستند چرا که می‌تواند یک دهه از چله دوم انقلاب را تحت تاثیر قرار دهد و همچنین شکل‌گیری ارکان کشور را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

او یادآور شد: وقتی به تجارب و دستاورد‌های زنان و مردانی که به مجلس راه پیدا کرده‌اند نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که ما در هر مسئولیتی چهره‌های برجسته داریم و اگر چه کار برای انتخاب سخت می‌شود، اما بی‌تردید باید اصل این ویژگی را پاس داشت.

منتخب مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد خاطرنشان کرد: برای همه موقعیت‌های مجلس شورای اسلامی ما چهره‌های برجسته داریم. اگرچه آنطور که در قانون اساسی آمده، مجلس شورای اسلامی متفاوت از قوه مجریه است و نباید این تلقی پدید بیاید که اگر ما ۱۲ پست در هیات رییسه داریم و اساسا هیات رییسه گذاشته‌ایم سایر نمایندگان به دنبال این ۱۲ نفر هستند، ما برای هر کاری باید دست به انتخاب مشورت بزنیم و لذا افرادی که کاندیدای هیات رییسه می‌شوند و شده‌اند برای مسئولیت و خدمت بیشتر به میدان بیایند و گرنه مجلس مانند رییس جمهوری نیست.

حسینی با بیان اینکه طرح بحث ریاست و هیات رییسه را با هدف خدمت دنبال کردم و مسیرم نیز مسیر وحدت است، اما در مسیر وحدت باید اصول را مبنا قرار داد وگرنه در یک فرد از پیش تعیین شده، وحدتی پایدار نخواهد بود.

او با اشاره به مشورت‌های خود با نیکزاد، حاجی بابایی و سایر منتخبین مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: در مجموع با عموم دوستان که صحبت کردیم پیشنهاد دادند که از میان ما سه نفر یک نفر نامزد ریاست مجلس شود و فضا و شرایط را برای انتخاب سخت‌تر نکنند و با توجه به جمع‌بندی به این نتیجه رسیدیم که آقای حاجی‌بابایی این مسئولیت را به عهده بگیرند.

منتخب مجلس یازدهم ادامه داد: اگرچه آقای حاجی‌بابایی برای ما عزیز هستند، اما آقای نیکزاد نیز دارای سوابق بسیار خوب هستند، اما جمع‌بندی این بود که در خدمت آقای حاجی‌بابایی باشیم و بنا به اینکه وی با ساز و کار مجلس آشنایی بیشتری دارند قرار شد او در این جایگاه رییس قرار گیرد که من همینجا به وی تبریک می‌گویم.

حسینی افزود: همچنین آقای نیکزاد صلاح دیدند که به‌رغم همه فشار‌ها در جمع افرادی که نامزد نائب رییسی هستند قرار گیرند. البته افرادی مثل آقای مصری، فرهنگی، زاهدی و مرادی برای نایب رییسی حضور دارند.

او با بیان اینکه اولویت اول کشور مسئله اقتصادی است، افزود: من در یکی از کمیسیون‌های تخصصی مثل برنامه و بودجه حضور پیدا می‌کنم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.