سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مرغ خامه‌ای خوشمزه و مخصوص

مرغ خامه‎ای غذایی ایتالیایی است که به راحتی با سینه مرغ و قارچ آماده می ‎شود. می ‎توانید با نان باگت، به صورت ساندویچ، آن را سرو کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرغ جزو گوشت‌های سفید است و آشپز‌ها از این گوشت برای پخت انواع غذا‌ها استفاده می‌کنند. شما می‌توانید فقط با استفاده از مرغ و چند ماده افزودنی مانند ادویه‌ها یک غذای کامل و خوشمزه درست کنید. مرغ خامه‌ای یکی از انواع خوراک‌هایی است که با استفاده از مرغ تهیه می‌شود. برای درست کردن این غذا شما به سینه مرغ و چند ادویه دیگر احتیاج دارید.

مواد لازم مرغ خامه‌ای

سینه مرغ:۶۰۰ گرم
قارچ:۴۰۰ گرم
کره:۱۰۰ گرم
آرد:۲۰ گرم
آب مرغ:۲ پیمانه
خامه:۱ پیمانه
سیر:۴ حبه
پیاز:۱ عدد بزرگ
روغن زیتون:۲ قاشق غذاخوری
آویشن:½ قاشق غذاخوری
سس خردل:۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل:به میزان کافی

طرز تهیه مرغ خامه‌ای

ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید، سپس آن را خرد کرده و بعد از شستن بگذارید تا خشک شود.

در این فاصله یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون و کمی کره سرخ کنید تا سبک شود، سیر را هم ریز خرد کرده و بیافزایید.

زمانی که عطر سیر بلند شد تکه‌های مرغ را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود، در ادامه قارچ‌ها را خرد کرده و داخل تابه بریزید تا سرخ شده و آب آن تبخیر شود.

در این میان باقی مانده کره را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود، سپس آرد را افزوده و تفت دهید تا کمی سرخ شده و تغییر رنگ دهد.

در این مرحله دو پیمانه آب مرغ را افزوده و اجازه دهید مواد سس بجوشد، زمانی که سس کمی غلیظ شد آن را روی مخلوط مرغ بریزید.

در آخرین مرحله خامه را افزوده و مواد را بخوبی مخلوط کرده و اجازه دهید با شعله ملایم چند جوش بخورد تا خوراک جا بیافتد.

نهایتا آویشن را به خوراک مرغ خامه‌ای اضافه کرده و از روی حرارت بردارید، سپس در ظرف مورد نظر بکشید و میل نمایید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.