به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان ماندانا زنگنه در اینباره اظهارداشت: در راستای تحقق شعار سال و تقویت تولیدکنندگان داخلی با مکاتبات صورت گرفته مجوز لازم برای صادرات مرغ زنده به افغانستان صادر شد.
او با اشاره به اینکه، پیش از این امکان صادرات مرغ تنها به صورت منجمد امکانپذیر بود، افزود: در چند ماه اخیر به دلیل شیوع کرونا مشکلاتی در بخش فروش مرغ تولیدی مرغداریها به وجود آمده بود که صادرات مرغ زنده میتواند راهکاری برای حل مشکل فروش مرغ باشد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از این طریق میتوانیم مرغ پرورشی واحدهای تولیدی را سریعتر به بازار عرضه برسانیم و شاهد جهش تولید باشیم.
او گفت: هماینک ۱۹۰ واحد فعال پرورش مرغ در سیستان و بلوچستان وجود دارد که ۳۱هزار تن گوشت مرغ در سال تولید که این رقم معادل ۴۰درصد نیاز این استان را تامین میکند.
سیستان و بلوچستان به واسطه قرار داشتن در موقعیت خاص جغرافیایی شرایط ویژهای از نظر نقش آفرینی در مبادلات منطقه ای و فرامنطقهای برای ایران و کشورهای منطقه نظیر پاکستان و افغانستان به وجود آورده است.
سیستان و بلوچستان واقع در جنوب شرق ایران اسلامی حدود هزار و ۶۰۰ کیلومتر یعنی معادل یک ششم از مجموع مرزهای جمهوری اسلامی ایران، با کشورهای افغانستان، پاکستان و حوزه دریای عمان مرز دارد.
طول مرزهای خاکی این استان با کشور افغانستان حدود ۳۰۰ کیلومتر یعنی معادل یک سوم از کل مرز ایران با افغانستان و طول مرزهای خاکی مشترک استان با کشور پاکستان ۹۲۱ کیلومتر است که مجموع کل مرز مشترک ایران و پاکستان را تشکیل میدهد.
طول مرزهای آبی سیستان و بلوچستان در سواحل دریای عمان نیز ۳۷۰ کیلومتر است.
انتهای پیام/ع