به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آناتولی، با مثبب شدن آزمایش کرونای تعدادی از افراد در منطقه راخین در غرب میانمار، نگرانیها درباره احتمال شیوع این ویروس در میان مهاجران ساکن در اردوگاههای پرازدحام در سراسر منطقه افزایش یافته است.
سان کیو هلا، رئیس پارلمان منطقهای راخین، در این خصوص گفت: «اکنون دو نفر از مهاجران به کرونا مبتلا شده است و به محض آلوده شدن یک پناهنده وضع اردوگاهها را تصور کنید. سیتو (پایتخت روهینگیا) اردوگاههای بسیار پرازدحامی دارد، اما آنها اصلا امکان اتخاذ تدابیر محافظتی برای خود را ندارند.»
طبق اعلام دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در ماه فوریه، سیتو میزبان ۱۰۳۵۵۷ نفر از جمعیت مسلمان ۱۳۰ هزار نفری روهینگیا است. این مسلمانان در اواسط ۲۰۱۲ مورد آزار و ستم بسیاری قرار گرفتند و پس از تحمل خشونتهای بسیار از خانههای خود آواره شده و در ۱۶ اردوگاه در سیتو ساکن شدند.
یک مقام میانمار در این خصوص به آناتولی گفت بیش از ۱۶۴ هزار نفر به دلیل جنگ و درگیری از خانه خود آواره شدهاند. به گفته او «در آوریل سال گذشته تنها ۳۰ هزار نفر آواره شده بودند و حالا این رقم به بیش از ۱۶۰ هزار نفر رسیده است. مردم برای فرار از درگیریهای روزانه از خانههای خود فرار میکنند.»
بنا به گفته این مقام «این آوارگان تنها برای بقای خود تلاش میکنند و در موقعیتی نیستند که بشود به آنها در مورد ویروس کرونا توضیح داد.»
این مقام افزود برای محافظت از این مهاجران و تامین غذا و تجهیزات محافظتی باید سازمانها و نهادهای بینالمللی کمک کنند.
طبق آمار رسمی، در هفته جاری حدود ۲۰۰ مورد ابتلا به کرونا در ایالت راخین در غرب میانمار که منطقهای پرآشوب بوده است، ثبت شد.
انتهای پیام/