سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۹۵۹ میلیون تنی ذخایر قطعی معدنی فارس

رییس سازمان صمت فارس با بیان اینکه پارسال، ۲۵۲ مجوز معدنی در استان صادر شده است، گفت: ذخایر قطعی معدنی استان در این مدت بیش از ۹۵۹ میلیون تن افزایش و به ۳.۴ میلیارد تن رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،  حمید رضا ایزدی در یازدهمین جلسه شورای معادن به ریاست دکتر رحیمی استاندار فارس، مهندس افشون معاون هماهنگی امور اقتصادی ایشان و با حضور دکتر اسماعیلی معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت و اعضا شورای معادن  با بیان اینکه در سال گذشته،  ۲۵۲ مجوز معدنی در استان صادر شده است، گفت: ذخایر معدنی استان در این مدت بیش از ۹۵۹ میلیون تن افزایش و به ۳.۴ میلیارد تن رسیده است.

او افزود: طی یکسال گذشته ۷۳ پروانه اکتشاف و گواهی کشف با هزینه عملیاتی بالغ بر ۸۴ میلیارد ریال در بخش معدن استان  فارس  صادر شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با بیان اینکه طی این مدت ۴۷ پروانه بهره‌برداری در حوزه معدن با سرمایه‌گذاری ۶۹۰ میلیارد ریال در این استان صادر شده است، تصریح کرد: با صدور این تعداد پروانه بهره‌برداری، زمینه اشتغال ۳۳۷ نفر بصورت مستقیم فراهم شده است.

ایزدی افزود: ذخیره قطعی مواد معدنی معادن جدید  بیش از ۹۵۹ میلیون تن می‌باشد که با صدور این تعداد پروانه بهره برداری در بخش معدن  ۲.۵ میلیون تن به ظرفیت استخراج مواد معدنی استان افزوده خواهد شد.

او با اشاره به اینکه استان فارس  با استخراج سالانه ۵۱ میلیون تن انواع مواد معدنی یک استان مستعد از نظر منابع معدنی از قبیل سنگ مرمریت و چینی، خاک نسوز و صنعتی، گچ ساختمانی، دولومیت، سیلیس، آهک، نمک، منگنز، آهن، مس و ...است، افزود: ۶۴۸ معدن در استان دارای پروانه بهره برداری می‌باشند که حدود ۳.۴ میلیارد تن ذخیره قطعی این معادن است.

او، مقاصد صادراتی معادن استان فارس را چین  برای سنگ‌های تزئینی  عراق سیمان کلینکر ونیز کشور‌های قطر، عمان، کنیا، کره جنوبی  و ویتنام را  نام برد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس اضافه کرد: در سال جاری طرح مطالعاتی، پژوهشی بخش معدن تحت عنوان نقشه راه معدن و صنایع معدنی استان با همکاری دانشگاه شیراز در دست انجام است و در بخش اکتشاف نیز در پهنه اکتشاف شمال و شمال شرق استان شامل شهرستان‌های بوانات، اقلید، خرمبید، آباده، سرچهان و بخش‌هایی از ارسنجان، پهنه دولومیت در شهرستان‌های جنوبی و جنوب غرب استان، مطالعات اکتشافی در شهرستان‌های نورآباد و رستم، پهنه‌های چهارگانه منطقه قطروئیه نی ریز، مطالعات در حال انجام است.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.