اکبر شوکت عضو هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی سال ۹۹، اظهار کرد: افزایش حقوق بازنشستگان هر سال نهایت تا خرداد ماه اعمال میشد، اما امسال به دلیل اینکه دستمزد کارگران اواخر فروردین ماه مشخص شد و هنوز هم به طور قطعی معلوم نیست حقوق کارگران برای سال ۹۹ چه قدر خواهد شد به همین دلیل حقوق بازنشستگان نیز تعیین تکلیف نشده است.
عضو هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی افزود: هر زمان که افزایش حقوق هرساله بازنشستگان مشخص شد معوقات از فروردین ماه پرداخت شده که هر سال همین روال را در پیش داشتیم.
وی درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، گفت: درحال مذاکره هستیم و سازمان برنامه و بودجه شرکتهای خوب و سود ده دولت را برای واگذاری به تأمین اجتماعی معرفی کرده است که میتوانیم با فروش این شرکتها در بورس منابع لازم را به همسان سازی تخصیص دهیم.
شوکت بیان کرد: ۵۰ هزار میلیارد تومان بودجهای است که سازمان برنامه و بودجه برای همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص کرده است، اما تمام این ۵۰ هزار میلیارد تومان فقط برای سال ۹۹ نیست بلکه سازمان تأمین اجتماعی قصد دارد منابع همسان سازی حقوق بازنشستگان برای ۳ سال متولی را یکجا دریافت کند.
وی در پاسخ به این سئوال مبنی بر اینکه این ۵۰ هزار میلیارد تومان بابت بدهی دولت به تأمین اجتماعی است، گفت: خیر. سازمان برنامه و بودجه این مبلغ را برای همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تخصیص داده است چراکه دولت مسئول ایجاد فاصله بین حداقل حقوق و سبد معیشتی خانوار است و سازمان تأمین اجتماعی مسئول افزایش تورم در کشور نیست به همین جهت وظیفه دولت است که منابع همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را تأمین کند.
عضو هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه پیشنهادات به هیئت وزیران فرستاده شده و منتظر مصوبه هیئت وزیران هستیم و هنوز به صورت قطعی مشخص نیست، ادامه داد: با افزایش حقوق و اجرای همسان سازی به نظر نمیرسد که حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برسد.
وی با بیان اینکه افزایش یکباره ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی بار سنگینی بر دوش سازمان تأمین اجتماعی دارد، افزود: این سازمان توان پوشش پرداخت این رقم افزایش را نخواهد داشت.
شوکت خاطرنشان کرد: بعد از تصویب هیئت وزیران و دریافت منابع، همسان سازی را برای حداقل بگیران آغاز میکنیم و باید بگویم که بازنشستهای که دریافتی بالایی دارد از منابع همسان سازی برای افزایش حقوقشان استفاده نمیشود.
عضو هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به این سئوال که پرداخت بدهی دولت به تأمین اجتماعی به کجا رسید، گفت: بدهی دولت به تأمین اجتماعی همچنان پرداخت نشده و مبلغ این بدهی تا پایان ۹۸، ۲۸۰ هزار میلیارد تومان بوده است.
انتهای پیام/
خداوند لعنت کند انهایی را که مسبب این وضع شده اند
خدایا به داد ما مظلومان برس هر کسی که ار حق ما بازنشستگان میخورد خود وخانواده اش را دچار سخت ترین مریضها دچار کن و چنان جزر شان بده که حتی کمی آسایش نذاشته باشند.
ای خداوند بزرگ حق مارا از این ضالمان بی رحم بگیر..الهی امین ..
که نو خشنود باشی و ما رستگار
حقوق کارمندای دولت که یه بار قبل سال ، یه بار بعد سال ، یه بار وسط سال زیاد میشه با کلی بن و کارت و غیره ، چرا ما نه
شرم نمیکنید
خودتون که تصمیم گیری میکنید در مورد ندادن اون مبلغ ناچیز به ما باز نشسته های تامین اجتماعی ، خدا وکیلی خودتون با ۲۰ میلیون حقوق هم راضی نمیشید و کلی طلبکارید از همه
بفکر ولی نعمتشان نیستند اخراج شوند چون انها از دست رنج ما حقوق میکیرند ولی سه
گذشت هنوز ما از گرانی رنج ومحنت بسر می بریم چرا بفکر ما نیستید
ما خواهان چهل در صد افزایش مستمری هستیم
نیاز مردم به نعمت است از این نعمت خسته نشوید چون روزی میآید خدا این نعمت
رااز افراد بی لیاقت میگیرد.
پدر من داره با ماهی ۶۲۰ حقوق بازنشستگی زندگی میکنه مستاجر هم هست،واقعا خدا رو خوش نمیاد بااین کاراتون
مجبوره اضافه کار اجباری کارفرما را تحمل کنه اگر هم اعتراض کنه اخراج میشه
حقوقشم ماهی یک و هشتصد
اولا مگه لشکری و کشوری تافته ی جدا بافته هستن که اونا افزایش حقوق و وام داشته باشن ولی تامین اجتماعی نه.
حالا هر مسئولی که باعث وبانیه اضافه نکردن حقوق بازنشسته ها هست بیاد مرد مردنه یک ماه با این حقوق زندگی کنه. من از گرفتن حقوق انصراف میدم. توجه به اینکه ما عروس وداماد و نوه داریم در کنا همه ی اینا به تعمیر ولوازم یدکی هم افتادیم.