سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک کوکوی خاص با طعمی بی نظیر

کوکو از خوشمزه‌ترین و آسان‌ترین غذا‌هایی است که افراد در وعده‌های غذایی مختلف از آن استفاده می‌کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکو انواع مختلفی را شامل می‌شود که با توجه به ذائقه و سلیقه تان می‌توانید کوکوی دلخواهتان را با دستور پختی آسان تهیه و نوش جان کنید. کوکو کلم با هویج یکی از انواع مختلف کوکو‌ها است که طعم بی نظیری دارد و برای تمامی سنین مفید و مناسب است. کلم از سبزیجات مفیدی است که با چربی و کالری کمی که دارد ارزش غذایی فراوانی دارد. کلم در فصل‌های سرد سال کشت می‌شود، ولی از آنجایی که انواع مختلفی دارد مانند کلم چینی و کلم بروکلی و …می توانید این محصول را در سراسر سال از بازار تهیه کنید.

کلم ویتامین‌های مختلفی از جمله ویتامین A, C و B دارد و منبع آهن و کلروفیل محسوب می‌شود. این سبزی به صورت خام در انواع سالادها، ترشی ها، شور و به صورت پخته در انواع و اقسام غذا‌ها شامل خورش ها، پلو‌های مخلوط، خوراک‌ها و سوپ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از کلم به صورت پخته باعث از بین رفتن بخشی از خواص و ویتامین‌های آن می‌شود بنابراین توصیه می‌شود به جای پختن کامل این سبزی از بخار پز کردن آن استفاده کنید. کاهش خطر ابتلا به سرطان، تقویت سیستم ایمنی، تنظیم ضربان قلب، کلسترول و فشار خون، سلامت کبد و افزایش عملکرد ذهن از مهمترین خواص کلم است. هویج نیز جدای از کلم ماده اصلی دیگر کوکو است که مانند کلم خاصیت‌های زیادی دارد. ترکیب کلم و هویج در این غذا ارزش تغذیه‌ای کوکو را چند برابر کرده است. مصرف هویج درعدم دفع ادرار، تحریک مجاری هضم و تنفسی، سرفه‌های مقاوم، آسم، اخلاط خونی و دفع کرم موثر است. هویج علاوه بر اینکه خوشمزه و دلچسب است برای سالاد و آبمیوه و سوپ نیز همیشه به کار می‌آید و برای سلامتی کلی بدن و پوست و چشم و دستگاه گوارش و دندان‌ها کاربرد دارد.


مواد لازم

هویج: ۲ عدد
کلم: یک عدد متوسط
تخم مرغ: ۲ عدد
سیر رنده شده: دو عدد
پودر سوخاری: سه الی چهار قاشق
پودر پیاز: یک قاشق
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا هویج و کلم را به قطعات دلخواه خرد کنید. (هر چه ربزتر بهتر)

سپس تخم مرغ را به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از هم زدن مواد سیر و پودر پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سوخاری را نیز اضافه کنید و به مقدار لازم هم بزنید تا مایه کوکو یک دست شود.

در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن، کوکو را به هر شکلی که می‌خواهید می‌توانید در تابه سرخ کنید یا مایه را به طور کامل در تابه بریزید و بعد از پختن برش دهید.

این بستگی به سلیقه شما دارد.

زمانی که روغن حرارت دید کوکو را در تابه ریخته آن را صاف کنید و اجازه دهید ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حرارت ببیند.

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

بعد سرخ شدن دو طرف کوکو، غذا آماده میل کردن است.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.