سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو هیئت مدیره کانون شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت کشور:

شرکت‌های سرمایه گذاری استانی قصد ورود به بورس را دارند

خزائی گفت: شرکت‌های سرمایه گذاری می‌خواهند به شیوه‌ی درستی مدیریت سهام عدالت را حل کنند و بازار سرمایه را از طریق روش غیر مستقیم در دست بگیرند.

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، خزائی سرپرست و عضو هیئت مدیره کانون شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت کشور در خصوص لایحه هشت بندی مقام معظم رهبری اظهار کرد: سهام عدالت در سال ۱۳۸۵ طبق فرمان آیت الله خامنه ای استارت کارش زده شده است اما مجددا علاوه بر آن بندها مقام معظم رهبری در اردیبهشت ۹۹ نیز سه بند دیگر را در راستای آزاد سازی سهام عدالت بیان کردند

مجوز هشت بندی در این پانزده سال چه قدرش ایفا شده است؟

محمد رضا جودکی عضو کمیسیون آزاد سازی سهام عدالت در خصوص همکاری مردم در مسیر آزادسازی سهام عدالت اظهار کرد: ما  سابقه ای حدود چهل ساله در خصوص مشارکت مردمی داریم که تا به امروز به شیوه درست و موفقی بوده است، در این راستا می توان به بسیج مستضعفین یا کمک های جهادی مردم که در خصوص حل مشکلات اخیر در جامعه به وجود آمده است اشاره کرد.

این عضو کمیسیون آزاد سازی سهام عدالت در ادامه تصریح کرد: مقام معظم رهبری در ابلاغیه هشت بندی فرموده اند شرکت های سرمایه گذاری استانی به معنای آن است که مردم در آن مشارکت کنند به طوری که این همکاری در راستای رشد اقتصادی موثر واقع شود.

او تاکید کرد: در بند هفت این ابلاغیه تاکید بر شناسایی دو دهک پایین به خصوص روستایی ها و عشایری ها شده است که متاسفانه با توجه به زیر ساخت های ضعیفی که ما در خصوص این بحث در سطح کشور داریم این بند به اجرا در نیامده است.

جودکی در ادامه افزود: باید شرایط حضور شرکت های سرمایه گذاری استانی در بورس ایجاد شود ولی تا به امروز این اتفاق به درستی صورت نگرفته است.

این عضو کمیسیون آزاد سازی سهام عدالت افزود: از سال اولی که سهام عدالت به مردم تعلق گرفت از همان زمان آزاد سازی وجود داشته ولی تا به امروز به دلیل شرایط موجود در دولت ها ایفا نشده بود.

او تاکید کرد: طبق گقته مقام معطم رهبری اجرای این طرح نباید موجبات افزایش یا تصدیگری دولت در شرکت های سرمایه گذاری شود ولی این اتفاق به دلایل مختلفی که امروزه در سطح کشور وجود داره بیشتر هم شده است.

حیدری عضو شورای آزاد سازی در خصوص روش مستقیم و غیر مستقیم گفت: شرکت های سرمایه گذاری استانی دولتی نیستند بلکه تحت عنوان طرح خصوصی سازی به مردم واگذار شده است.

عضو کمیسیون آزاد سازی بیان کرد: مالکیت مستقیم و غیر مستقیم مطالبه ای است که جامعه رسانه ای وما در آن وجه مشترکی داریم به علت آنکه ما هم از سازمان خصوصی سازی و دولت می خواهیم که تکلیف مردم را هرچه سریع تر در خصوص این دو روش مشخص کند.

او افزود: مردمی که شیوه ی مستقیم را انتخاب کرده اند امیدوار هستند که فردای آزاد سازی می توانند سهامشان را بفروشند ولی این مسئله امکان پذیر نیست به علت آنکه سبب آسیب به بازار سرمایه می شود.

جودکی در خصوص عملکرد شرکت های سرمایه گذار تصریح کرد: شرکت های سرمایه گذاری می خواهند به شیوه ی درستی این مسئله را حل کنند و مدیریت بازار سرمایه را از طریق روش غیر مستقیم در دست بگیرند.

این عضو آزاد سازی تصریح کرد: چه بسا در آینده ی نزدیک خواهید دید که شرکت های سرمایه گذار در بازار بورس بهتر از خود افراد در اداره  سهام عمل خواهند کرد به علت آنکه آنها وقتی می خواهند کمبود نقدینگی را در سرمایه گذاری تامین کنند به راحتی می توانند از روش های مختلف آن را جبران کنند.

جودکی گفت: آنهایی که روش مستقیم را انتخاب کردند چند ماه بعد از آنکه افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردند به حقشان در معاملات دست پیدا می کنند.

این عضو سازمان آزاد سازی سهام عدالت تاکید کرد: شرکت های تعاونی سرمایه گذاری شرکت های مردمی هستند که فرمانشان را هم از هشت بند گرفته اند. آیت الله خامنه ای در این راستا فرموده اند دولتی ها ۱۴ سال سهام عدالت را اداره کردند حال بگذارید ۳ سال هم در دست مردم باشد.

جودکی گفت: افراد باید صدرصد سهامشان را آزاد کنند. در ادامه این ۳۰ یا ۷۰ درصدی که بسیاری از خبرگزاری ها در خصوص سهام عدالت به صورت مستقیم یا غیر مستقیم بیان می کنند اشتباه است به دلیل اینکه ما براساس ارزش سهامی که در دست داریم می توانیم آمار دقیق را بررسی کنیم به طوری که ما در حال حاضر حرفی که می توانیم به صراحت آن را بیان کنیم این است که ۳۶ شرکت به طور بورسی و ۱۳ مورد دیگر قرار است به صورت غیر بورسی وارد میدان شدند.

اکبر حیدری عضو هیئت مدیره ی سهام عدالت در خصوص ۳۷ درصدی که بعضی از خبرگزاری ها به آن می پردازند، گفت: در اصل مربوط مربوط به سامانه سهام عدالت می شود که در آنجا شرحی تحت عنوان دو روش مستقیم یا غیر مستقیم بیان شده بود که نشانگر این موضوع است که قرار بود به بعضی از افراد بجای بورس سهام شرکت های سرمایه گذار را بدهند که این موضوع هنوز لایحه اش تصویب هم نشده است.

انتهای پیام /

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۲۴ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
امیدواریم هر چه زودتر وارد بورس شوند.