سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در برنامه «عصر رمضان» مطرح شد؛

نادیده‌گرفتن نقش معلمان از سوی والدین و مسئولان

آخرین میهمان «عصر رمضان» از نادیده گرفتن اهمیت شغلی معلمان، باوجود تاثیر بسزای آنها بر فرهنگ جامعه، گلایه‌هایی را مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، همزمان با ایام ماه مبارک رمضان، باشگاه خبرنگاران جوان برنامه‌ای گفت‌وگو محور با نام «عصر رمضان» تدارک دیده است که به موضوعات روز آموزش و پرورش می‌پردازد و می‌کوشد به شفافیت فضای معلمی و پرورش دانش آموزان کشور کمک کند و ابهامات موجود در ذهن مخاطبان در حوزه‌های مختلف را با حضور یک مهمان شاخص مرتبط با آن حوزه، به صورت صریح در حدود ۳۰ دقیقه بررسی کند.

معلم فداکاری که با وجود بیماری ام اس از تدریس دست نکشید

میترا ثمری معلم فداکار، مهمان آخرین قسمت برنامه «عصر رمضان» بود که در گفت‌وگویی چالشی به موضوعاتی مانند درآمد شغل معلمی، چگونگی حضور خود در حوزه معلمی و فداکاری هایش در این حوزه پرداخت.

هیچ فردی در انتخاب من برای ورود به آموزش و پرورش تاثیری نداشت

شما یکی از معلمان فداکار ایران هستید، چند سال است که در این حوزه فعالیت دارید؟

ثمری: ۲۹ سالی می‌شود که در حوزه معلمی فعالیت می‌کنم و از ۱۶ سالگی معلم دوره اول تمامی مقطع ابتدایی هستم. تمام مقاطع تحصیلی سختی‌های خودش را دارد اما به نظرم پایه ابتدایی به علت اینکه دانش آموزان در زمان کودکی مباحث را فرا می‌گیرند، لذت بخش و کمی سخت‌تر باشد. در زمان بچگی همیشه شغل معلمی را برای بازی‌های کودکانه انتخاب می‌کردم و از همان ابتدا علاقه زیادی به فعالیت در این کار داشتم و با علاقه خود وارد این حوزه شدم. هیچ فردی در انتخاب من برای ورود به آموزش و پرورش تاثیری نداشت و اگر هم به گذشته برگردیم صد درصد شغل معلمی را انتخاب خواهم کرد.

بعد از ۶ سال از بروز ام اس در بدنم خبردار شدم

در مورد بیماری تان کمی صحبت کنید؟

ثمری: سال ۹۲ دچار بیماری ام اس شدم که اعضای مختلف بدنم را درگیر کرده بود. پزشکان و متخصصان مدعی بودند ممکن است علت این بیماری با اعصاب ارتباط داشته باشد و نمی‌دانستند که به ام اس مبتلا شده ام؛ به همین علت درخواست کردند تا میزان فعالیت خود را کمتر کنم. چند سالی گذشت تا سال ۹۴ مجدد این حمله به من دست داد و بعد از مراجعه به بیمارستان باز هم متوجه بیماری خود نشدم و بر اساس دارو‌های تجویز شده، بیماری من را کنترل می‌کردند. تابستان سال گذشته سمتی از بدنم بی حس شد و بعد از مراجعه به بیمارستان و گذراندن مراحل اسکن سر، متوجه بیماری ام اس در بدنم شدند؛ یعنی بعد از گذشت ۶ سال از بروز این بیماری در بدن خود خبردار شدم.

آموزش و پرورش هیچ وقت حال مرا جویا نشد

 آموزش و پرورش بعد از اطلاع از ابتلای شما به بیماری ام‌اس چه واکنشی نشان داد؟

ثمری: آموزش پرورش بعد از ابتلای بنده به بیماری ام اس، هیچ حالی از بنده نپرسید و در این خصوص اقدامی انجام نداد. والدین دانش آموزان هم خبری از بیماری بنده نداشتند؛ چرا که اجازه نمی‌دادم دانش آموزان متوجه بیماری بنده شوند اما بعد از رسانه‌ای شدن این موضوع، تمامی آشنایان متوجه شدند.

معلمان از نظر جامعه، مسئولان و والدین نقش کمرنگی دارند

درآمد شغل معلمی مناسب است؟

ثمری: بنده حدود ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنم اما این عدد نسبت به حقوق بقیه افراد، حقوق بسیار پایینی است. چون مستاجر هستم تمام حقوقم را صرف پرداخت اجاره خانه می‌کنم و با حقوق همسرم دارو‌های درمانم را تهیه می‌کنیم و مابقی خرج روزانه را می‌گذرانیم. بخشی از درمان بنده را بیمه تقبل می‌کند و آن بخشی که به عمل جراحی مربوط می‌شود را به صورت آزاد انجام دادم. تقریبا یک سوم آن را بیمه برای من واریز کرد؛ البته تحت نظر بیمه تکمیلی فرهنگیان نیستم و از بیمه همسرم استفاده می‌کنم.

بنده از وزیر آموزش و پرورش آقای حاجی میرزایی درخواست می‌کنم تا وضعیت معیشتی معلمان را بررسی کنند؛ چرا که معلمان طی چند سال اخیر از نظر مسئولان و والدین نقش کمرنگی در جامعه دارند. باید بگویم که قشر معلم مصرفی نیست و افراد نباید این موضوع را بگویند که معلمان حقوق بالایی دارند و در تابستان‌ها استراحت می‌کنند.


بیشتر بخوانید:

بازگشایی کلاس‌های درس در سایه ترس/ ضوابط بهداشتی مقابله با کرونا روی کاغذ می‌ماند؟

دانش آموزان با نیازهای ویژه مشکلی بابت آموزش ندارند

با یک آجر هم می‌توان در مدرسه‌سازی کمک کرد


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۱۲ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹
حقوق معلمها رو ماهیانه 10 میلیون کنید شااااااید راضی بشن
ناشناس
۰۲:۵۷ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام آقای وزیر آموزش و پرورش به حال مربیان پیش دبستانی هم باشید به خدا ما هم زحمت کشیدم در راه روستاها
امیر
۰۲:۳۳ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
به حقوق فرهنگیان دارند عمدا اجحاف میکنند. چرا رتبه بندی را مدام پاسکاری میدین و اعمال نمیکنین؟
ناشناس
۰۲:۰۸ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
معلمان مورد احترام ماخانوادها هستند.اما معلمان تاسال92خیلی خوب بودن قشنگ درس میدادن.مدرک تحصیلی ارزش داشت.خانوادها ودانش آموزان انگیزه داشتن میدانستند دررشته ای که بسیار تلاش میکنند درامتحان کنکورقبول میشوند.اما ازسال91به بعد که دولت تغیرکرد اکثرخانوادها انگیزه خودرا ازدست دادن.واقعیت ازتحصیل فرزندان واشتغال فرزندان زیاد برای خانوادها شیرین نبود چون دررشته ای که تحصیل کردن امتحان کنکور قبول نمی شدند و نشده خانوادها انگیزه خودشان راازدست دادن وقتی انگیزه ازدست برود دیگه نه معلم نه مدرسه براشون مهم نیست فقط میخواهند حق خودرانسبت به فرزندان ادا کنند تا آینده مدیون فرزندان نباشن.
جلیل داریوش
۰۲:۰۵ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
کاش این جوان خبرنگار با من مصاحبه میکرد.
خلاصه اینکه تمام مشکلاتی که تاکنون درجامعه داریم این است که معلمین را به حاشیه راندیم
.....
ناشناس
۰۲:۰۰ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
درود بر شما معلم عزیز و فداکار انشالله همیشه سلامت باشید
علیرضا
۰۱:۲۴ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
خداوند انشاالله به این خانم سلامت و عافیت بدهند،حرف حق را زدند.
ناشناس
۰۱:۱۳ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
واقعا حقوق معلمان کفاف زندگی ا ون ها رو نمی کنه .
ناشناس
۱۲:۱۹ ۰۲ خرداد ۱۳۹۹
چرا نمیده سه چهار میلیون مگه کمه ؟ من خودم کارمندم با کمتر از ۳ میلیون (نزدیک دو پانصد) یه خانواده چهار نفره ، زندگی شاهانه نداریم ولی تو سختی هم نیستیم خدا رو شکر . اگه حقوق معلما کمه شاید بخاطر کارکرد کم و حقوق بالاس (کمی تفکر). اگه خوب نیست چرا میجنگن که بعد خودشون کسی غیر خودشون نیاد و از فرزندانشون جایگزین میکنن؟؟؟
ناشناس
۰۰:۵۷ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
تو فامیلمون بخدا معلم داریم . طرف یه خونه نوساز قشنگ داره .با ماشین . دوباره داره یه خونه دیگه میسازه . بیا و ببین . خونه نیس ویلاس . این معلما خیییلی زیادی میخوان . قانع باشید . اوف قشر معلم قشر معلم ..بسه . کارگر بدبخت رو کی ببینه پس . شوهر منم صبح تا شب جون میکنه تا ساعت8 شب اینقدر اندازه شمای معلم درآمد ماهیانه نداره .
ناشناس
۰۰:۵۳ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
حقوق معلما نزدیک چهار میلیون در ماهه ؟؟؟؟!!!! بازم کمه !!! یا خدا . بابا من اگه شوهرم ماهیانه 3 تومنم درامد داشته روزی صدبار سجده شکر میگم . عجب... بخداوندی خدا قسم پدرم کارگر زحمتکش ساختمانه . حقوقش نصف حقوق معلمام نیس . بابا بسه چقدر میخوان معلما دیده شن . ماهی 4 میلیون خدا رو هم شکر کنید عجبا
امپراطور
۰۰:۴۵ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
فقط معلم های ابتدایی کارشون سخت هستش چونکه باید با 20 تا بچه سروکار داشته باشن.

مابقی معلم ها زحمت زیادی نمیکشن. یه مطلبی رو 30 دقیقه درس میدن دیگه مابقیش کلاس در اختیار میذارن یا اینکه مشق یا تمرین میدن بچه ها بنویسند و دوهفته روی همون مانور میدن. و تمام.

برادر من معلم هستش به معلم ها بر نخوره یه موقع.

ولی دم معلم های واقعی گرم.
حاتمی
۰۰:۲۶ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
حقوق معلمان را مطابق با بخشنامه افزایش ۵۰ درصدی فصل دهم سال۹۹ افزایش دهید.
ناشناس
۱۲:۲۴ ۰۲ خرداد ۱۳۹۹
میخواین همه بودجه رو بدن بشما ، راضی میشین ؟ چه خبره افزایش چند درصدی هر سال ، افزایش رتبه بندی ،افزایش ۵۰ درصدی ، برا سه چهار ساعت اونم چند روز هفته؟
یکم به زحمات خودتون نگاه کنین و به حقوقی که میگیرین نگاه کنین ببینین چرا کم میارین ؟
بعدشم شاید شما میخواین تو زندگی ریخت و پاش کنین ، چرا باید از بیت المال که متعلق به همه است همینجوری بدن به شما تازه ۷۰ درصد زحمت تدریس با خانواده است
ناشناس
۲۲:۳۹ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
به 3 تومن خدایی تو این کشور چجور میشه زندگی کرد؟
حقوق مسولان بی لیاقت به ده ها میلون تومن میرسه.
امام خمینی کجایی که ببینی انقلاب مستضعفان به وضعی دچار شده
محقق
۲۲:۰۹ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
ما مردم قدردان شماهاییم مهم نیست وزرا و مسئولان قدر مردم را در هیچ شغلی نمی دانند
علی
۱۹:۴۶ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
در دولت یازدهم ودوازدهم معلمان خیلی ضربه مادی ومعنوی خوردند تا جای که حتی چیزی از نطر مادی که خود دادند مثل ایثار گری سربازان زمان جنگ ورتبه بندی هیچکدام از دولتها از اول انقلا اگر چیزی اضاف کردند بر نگرداندند البته برای عدهای دراموزش وپرورش مثل کادر اداری ویک سوم معلمان خیلی خوب شد