او ادامه داد: از اول فروردین امسال ۷ درصد به تعرفه برق همه مشترکان افزوده شد، همچنین مشترکان پرمصرف علاوه بر ۷ درصد، ۱۶ درصد دیگر نیز افزایش تعرفه خواهند داشت.
سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: هم اکنون تنها در حدود ۳۰۰ ساعت محدودیت تأمین برق در ماههای گرم سال وجود دارد که با مدیریت مصرف، این محدودیتها کاهش خواهد یافت تأمین برق در سایر اوقات هیچ محدودیتی ندارد، علاوه بر آن صنعت برق میتواند نیازهای جدید برق را تأمین کند.
رجبی مشهدی با بیان اینکه ۳ هزار و ۲۵۰ مگاوات نیروگاه جدید از پیک مصرف سال گذشته تا پیک امسال اضافه شد، گفت: از پیک امسال تا پیک مصرف تابستان سال ۹۹ نیز حدود ۳ هزار مگاوات ظرفیت جدید تولید برق به مدار بهرهبرداری وارد میشود.
او افزود: مدیریت مصرف در تابستان امسال صادرات برق کشور براساس تعهدات را ممکن کرد، ضمن آنکه رشد ۱۲۰ درصدی در صادرات را به همراه داشت.
بیشتر بخوانید: روند مثبت صادرات برق ایران در سال جهش تولید
سخنگوی صنعت برق اضافه کرد: توجه نکردن به مدیریت مصرف در تابستان امسال میتوانست نیاز ۵ هزارمگاواتی به نیروگاههای جدید را که ۷ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری هم نیاز داشت، برای کشور به دنبال داشته باشد که اعمال مدیریت مصرف این نیاز را برطرف کرد.
رجبی مشهدی از پرداخت ۳۵۰ میلیارد تومان پاداش خوش مصرفی به صنایع و کشاورزی در پیک امسال خبر داد و گفت: امسال از ۲۹ میلیون مشترک صنعت برق ۲۴ میلیون مشترک زیر الگوی مصرف، برق مصرف کردند و بر همین اساس تعرفه برق آنان تنها ۷ درصد اضافه شد.
او در پایان تاکید کرد: توصیه ما به مردم این است باتوجه به فصل گرما از مصرف بی رویه برق صرفه جویی کنند چراکه با کاهش مصرف جایزه خوش مصرفی دریافت می کنند.
انتهای پیام/