به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش با طرز تهیه دسر هویج بستنی آشنا میشویم. مواد لازم ذکر شده مناسب برای ۶ نفر است و زمانی که برای تهیه مواد دسر هویج بستنی لازم است حدود ۲۰ دقیقه بوده و ۵ دقیقه هم زمان برای پخت لازم است.
از مواد موجود در این دسر میتوان به آب هویج، شکر، بستنی، پودر ژلاتین و آب استفاده کرد. برای استفاده از پودر ژلاتین در این بستنی باید آن را به روش بن ماری در آب حل کرد. روش بن ماری همان ذوب کردن با حرارت غیر مستقیم است. به این صورت که پودر ژلاتین را در مقداری آب ریخته و آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار میدهیم. همان طور که میدانید هویج جزو سبزیجات پرخاصیتی است که مصرف آن برای سلامتی بسیار مفید است. هویج سرشار از ویتامین A بوده و کمک کنندهی سلامت چشم و بینایی است. علاوه بر آن مصرف هویج باعث کند شدن فرآیند پیری در سلولهای بدن میشود. هم چنین هویج خاصیت ضد سرطانی دارد و باعث مقاومت بدن در برابر ابتلا به سرطان میشود. جالب است که بدانید مصرف هویج به سلامت پوست هم کمک میکند. هویج از بدن در برابر بیماریهای عفونی محافظت میکند. هویج به سلامت قلب کمک کرده و از بروز حملات قلبی پیشگیری میکند. هویج سرشار از فیبر بوده و همین باعث پاکسازی رودهها و دفع مواد زائد از بدن میشود. یکی از خواص مفیدی که مصرف هویج به صورت خام دارد این است که به سلامت دندان و لثه کمک میکند. جویدن هویج خام مانند مسواک زدن باعث پاکسازی دندانها میشود. هم چنین جویدن هویج خام باعث تحریک شدن لثه میشود که بزاق بیشتری ترشح کند و همین زیاد شدن ترشح بزاق باعث از بین رفتن باکتریهای موجود در دهان و دندان میشود.
مواد لازم
بستنی: ۱۵۰ گرم
آب هویج: ۳ پیمانه
آب: نصف پیمانه
پودر ژلاتین: ۶ قاشق غذاخوری
شکر: ۶۰ گرم
مراحل پخت
ابتدا به روش بن ماری ژلاتین را در آب حل کنید.
به کمک همزن بستنی و آب هویج را به خوبی با هم مخلوط کنید.
شکر را به مخلوط آماده شده اضافه کرده و خوب هم بزنید.
ژلاتین آماده شده را به مواد اضافه نمایید.
مواد را داخل قالب چرب شده ریخته و قالب را داخل یخچال به مدت ۶ ساعت قرار دهید تا سفت شوند.
پس از آن دسر را از قالب جدا کرده و سرو نمایید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/