او افزود: در خصوص میزان انبارهای متخلف هنوز آمار شفاف در دست نداریم اما در پی گیری های چند روز اخیر مشخص شده خودروهایی در انبارها موجود است که تولید سال ۹۷ بوده و هنوز پلاک نشده اند. ۹۰ درصد این خودروها مربوط به دو خودروساز ایران خودرو و سایپا می شود که در پارکینگ های رسمی و غیر رسمی موجود است.
رایگانی تصریح کرد: صاحب یک پارکینگ متخلف کشف شده ادعا کرده که این محصولات مربوط به نمایندگی های فروش هستند که این ادعا باید بررسی شود.
این مقام مسئول درباره روش های نظارتی گفت: در حال حاضر اصلی ترین اقدام ما حضور مستقیم در انبارها و پارکینگ های نگهداری خودروهای صفر است.
او تاکید کرد: خواهش ما از خودروسازان اصلاح نحوه ثبت نام است چراکه طی یک سال گذشته ثبت نام در مدت ۵ ثانیه تمام می شد و دلال ها با گرفتن مبلغی ثبت نام می کردند. همچنین باید بر فروش فوری و تحویل فوری محصولات نظارت شود.
رایگانی تصریح کرد: ۳۰ هزار خودرو متعلق به دو خودروساز در پارکینگ ها موجود است که اگر به بازار می آمد حضور دلال ها اینقدر تاثیرگذار نبود و التهاب ایجاد نمی شد.
او افزود: کالای تولید داخل باید با احترام تقدیم مردم شود و خودروسازان باید روند دسترسی به خرید را تسهیل کنند.
در ادامه احمدی معاون بازرسی سازمان حمایت گفت: به دنبال التهاباتی که در بازار ایجاد شد برنامه ریزی انجام گرفت و کارگروه تنظیم بازار مصوبه ای تصویب کرد تا در ۳ مقطع بازار خودرو کنترل شود.
او افزود:در مقطع تولید مقرر شد خودروسازان تولید را تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه افزایش دهند.
احمدی ادامه داد: در بخش مدیریت عرضه مقرر شد شیوه ثبت نام تغییر کند و اصلاح شود و در حوزه مدیریت تقاضا در بازار هم محدودیت هایی در ثبت نام اعمال شد تا مصرف کننده واقعی، خریدار خودرو باشد.
در ادامه باقری قائممقام فروش شرکت سایپا با رد انبار ۳۰ هزار خودرو در پارکینگهای سایپا گفت: خودروهای در پارکینگ مانده سایپا کمتر از ۲۰ هزار دستگاه است که بخشی از آن مربوط به خودروهای ناقص بوده و بخشی هم منتظر گرفتن تایید یورو۴ هستند و هیچ خودرویی بدون دلیل در انبارها نگه داشته نشده اند.
او افزود: شرکت سایپا از بهمن سال گذشته ۱۰۰ هزار خودرو فاکتور کرده و خودروهای تحویلی این شرکت امسال۶۰ درصد بیشتر از سال گذشته بوده است.
انتهای پیام/
خدایا بخودت قسم فرج امام زمان برسون ما را از دست این مفسدین دنیا پرست نجات بده