به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ماه گذشته بود که محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه برای پیگیری اجرای رتبه بندی فرهنگیان وارد عمل شد و بعد از برگزاری جلساتی با تشکلهای فرهنگیان قرار بر این شد تا در هفته معلم طرح پر فراز و نشیب رتبه بندی بالاخره به ثمر برسد و احکام جدید همزمان با هفته معلم صادر شود.
اما گویی طلسم طرح رتبه بندی نشکست و طرحی که مدتها در ایستگاه دولت گیر کرده بود و فقط یکی دوماه ماه اجرایی شد و تداوم پیدا نکرد، بار دیگر در بروکراسیهای اداری نتایج ناموفقی داشت و قولهای سازمان برنامه و بودجه هم به جای نرسید.
محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش چندی پیش درباره خلف وعده برای صدور احکام جدید متناسب با رتبه بندی فرهنگیان گفته بود که دستگاههای بالادستی مانند سازمان امور اداری و استخدامی برای انجام کار باید طبق مصوبه هیئت وزیران وارد عمل شوند و این موضوع در حالی پیش میرفت که کلاف سردرگم اجرای رتبه بندی صرفا از سوی سازمان و برنامه تا حدی حل و فصل شده بود.
روز گذشته هم حاجی میرزایی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، شرط اجرای صدور احکام را تصویب هیئت وزیران دانست و از پیگیری موضوع خبر داد، اما در کنار این شرایط همین امروز بود که رئیس سازمان برنامه وبودجه در صفحه شخصی اینستاگرام خود اعلام کرد که «با ابراز مجدد قدرشناسی خود نسبت به معلمان عزیز برای ترمیم رتبهبندی معلمان آن چه را که در محدوده اختیاراتم بود و قولی که برای پیگیری و اجرای آن داده بودم انجام دادم، اما مسئولان مستقیم اجرای آن نظر دیگری دارند.
به هر صورت از این پس موضوع رتبه بندی از اختیار و توان من خارج است.»
با این وجود چشم انتظاری معلمان برای اجرای رتبه بندی که از هفته معلم تا امروز ادامه داشت، حالا باید به سمتی دیگر منتقل شود و منتظر باشند که آیا در هیئت وزیران این موضوع به نتیجه خواهد رسید یا خیر.
آنچه تا امروز از ظواهر امر بر میآید حذف رتبه بندی و اکتفای معلمان به همان اعمال ۵۰ درصد امتیاز قانون خدمات مدیریت کشوری است که اسفند ماه ۹۸ اجرا شد و افزایش حقوقی را هم برای آنها به دنبال داشت؛ طرح رتبه بندی همچنان طرحی گره خورده با بروکراسیهای پیچیده اداری است و هر از گاهی در پیچ یکی از دستگاهها گیر میکند.
انتهای پیام/