سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مأموریت مرموز نیروی هوایی آمریکا/ ماجرای پرتاب فضاپیما چه بود؟

نیروی هوایی آمریکا فضاپیمای خود را با موشک اطلس ‌۵ به مدار زمین پرتاب کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نیروی هوایی آمریکا یک بار دیگر فضاپیمای بدون سرنشین خود به نام "ایکس ۳۷ بی" (X-۳۷B) را به مدار زمین پرتاب کرد. کنسرن بویینگ که سازنده‌ این فضاپیمای بدون سرنشین است، اظهار کرد: روز یکشنبه (۱۷ مه)، این فضاپیما با پرتابگر "اطلس پنج" با موفقیت از پایگاه فضایی کیپ کانورال به فضا پرتاب شده است.

این ششمین پرتاب سفینه بی‌سرنشین "ایکس ۳۷ بی" به فضاست که شبیه شاتل‌های فضایی ناسا است. مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا پرتاب موفقیت‌آمیز فضاپیما را تبریک گفته است.

این سفینه قرار است  ماهواره‌ای را در مدار زمین قرار دهد و در مأموریتش به انجام برخی آزمایش‌ها هم اشاره شده است. برخی رسانه‌های آلمانی زبان، با اعلام این خبر از "مأموریت مرموز" این فضاپیما سخن گفته‌اند.

در گزارشی شرکت بویینگ، از دو آزمایش مربوط به ناسا در مأموریت جدید فضاپیمای "ایکس ۳۷ بی" نوشته است. بررسی تأثیرات تابش و دیگر عوامل فضایی روی برخی مواد و بذر‌های مورد استفاده در تولید مواد غذایی از جمله این آزمایش‌هاست.


بیشتر بخوانید: ماموریت جدید هواپیمای فضایی مرموز آمریکا


دیگر پروژه تحقیقی در چارچوب این مأموریت، تبدیل انرژی خورشیدی به انرژی مایکروویو با فرکانس بالا برای انتقال آن به زمین است. تست فناوری ماهواره‌های فضایی و سامانه پرتاب با قابلیت استفاده مجدد، از دیگر پروژه‌هایی است که بویینگ در چارچوب مأموریت جدید، به آنها اشاره کرده است.

مأموریت قبلی فضاپیما دو سال طول کشید 

از "ایکس ۳۷ بی" اولین بار در آپریل ۲۰۱۰ رونمایی شد. مأموریت پیشین این فضاپیما، پیش از بازگشت به زمین در اکتبر سال گذشته، ۷۸۰ روز طول کشید. بر پایه اطلاعات منتشرشده از سوی بویینگ، این فضاپیما در اصل برای مأموریت‌هایی تا حداکثر ۲۷۰ روز طراحی شده بود. مقامات آمریکایی اطلاعاتی درباره اینکه ششمین مأموریت این فضاپیما چه مدت طول می‌کشد، منتشر نکرده‌اند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.