سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

سوسیس و کالباس گران نشده است

رئیس اتحادیه فروشندگان فرآورده های گوشتی گفت: قیمت فرآورده های گوشتی افزایش نداشته است.

مصطفی معروف خانی رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره افزایش قیمت محصولات گوشتی، بیان کرد: قیمت فرآورده های گوشتی افزایشی نداشته است. 

او بیان کرد: فروشندگان در حال حاضر از نظر بیمه و مالیات دچار مشکلاتی هستند و توان پرداخت ندارند بنابراین انتظار داریم در این شرایط دولت به فکر این قشر باشد.

رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی در خصوص صادرات و واردات فرآورده های گوشتی، ادامه داد: تولید این کالا طبق روال گذشته است و مشکلی در تولید وجود ندارد. صادرات به کشورهای همسایه  هم داریم.


بیشتر بخوانید: فرآورده های گوشتی سوسیس وکالباس ازکالاهای آسیب رسان سلامت هستند


معروف خانی با بیان اینکه بسیاری از صنوفی که از محصولات گوشتی استفاده می‌کردند مانند فست فودها، تنها به دلیل عدم تجمع افراد و جلوگیری از انتشار این ویروس به سایرین، واحدهایشان تعطیل شده است، گفت: این شرایط پیش آمده بر میزان فروش و کسب و کار صنوف  تاثیر بسزایی گذاشته است. 

این مقام مسئول در خصوص کیفیت محصولات فرآورده های گوشتی، بیان کرد: کیفیت محصولات بسته به موادی دارد که در آن به کار برده شده است. برخی دارای گوشت بیشتر و برخی کمتر است که همین امر بر کیفیت کالاها تاثیر می گذارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی گفت:  افراد باید به تاریخ تولید و انقضای محصولات توجه کنند. هر ورق از محصولات گوشتی اگر در شرایط بهداشتی نباشد می‌تواند باعث بیماری و مشکلات جسمانی شود، پس تاکید بر رعایت بهداشت و اصول بهداشتی از مواردی است که در این اتحادیه از اولویت بالایی برخوردار است.

انتهای پیام/

برچسب ها: صنعت ، اخبار اقتصادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.