به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فقط کافی است یکبار در خانه مسقطی درست کنیم تا دیگر نتوانیم از آن دل بکنیم.
مواد لازم:
نشاسته: ۱ پیمانه
آب: ۷ پیمانه
شکر: ۳ پیمانه
کره: نصف پیمانه
خلال بادام: به مقدار لازم
خلال پسته: به مقدار لازم
زعفران آب کرده: به مقدار لازم
گلاب: ۴ قاشق غذاخوری
هل: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای درست کردن مسقطی بهتر است نشاسته را از قبل بخیسانید، اول از همه آب و نشاسته خیس خورده را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.
۲. بعد از اینکه نشاسته در آب حل شد آن را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. بعد در قابلمهای ریخته و روی حرارت قرار دهید.
۳. شکر را به همراه کره به نشاسته اضافه کنید و بگذارید تا مواد مخلوط شده بجوشند و غلیظ شوند.
۴. در حین قوام آمدن نشاسته زعفران دم کرده را به مواد در حال جوشیدن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
۵. بعد از اینکه نشاسته به قوام کافی رسید یعنی از فرنی غلیظتر شد گلاب و هل را به آن اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.
۶. زمانی که مواد خوب جا افتاد و به شکل خمیری در آمد و از ظرف جدا شد، ظرف مستطیلی شکلی را چرب کرده و مواد مسقطی را داخل آن بریزید و روی آن به اندازه دلخواه خلال بادام و پسته بریزید و کنار بگذارید تا سرد شود.
۷. بعد از سرد شدن مسقطی را داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد.
۸. هنگام سرو آن را به شکل دلخواه برش بزنید و بچینید.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/