سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اکبر جوجه خانگی خوشمزه به سبک رستورانی

در گزارش زیر طرز تهیه اکبر جوجه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اکبر جوجه، یکی از غذا‌های سنتی مردم مازندران است . در واقع اسم این غذا به لقب ابداع کننده آن یعنی آقای اکبر کلبادی نژاد برمی گردد که در حال حاضر نیز در شمال کشور رستوران‌ها و شعبه‌های متنوع و زیادی دایر کرده است.

این غذای قدیمی و سنتی در اصل به شهرستان گلوکاه در مازندران برمی گردد که به دلیل طعم خاص و منحصر به فردش خیلی سریع در میان شهر‌های دیگر مد نظر قرار گرفته است. به گونه‌ای که این غذای سنتی مازندران را می‌توانید حتی در اکثر شهر‌های جنوبی نیز بیابید و از طعم لذیذ و خوشمزه آن لذت ببرید.

 

مواد لازم

جوجه مرغ: ۱ کیلو گرم
روغن مایع: ۱٫۵ لیوان
لیمو ترش: ۶ عدد
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱٫۵ پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا جوجه مرغ را کامل تمیز کنید و از وسط نصف کنید و سپس بشویید.

در یک ظرف جداگانه آب لیموترش‌ها را بگیرید و نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید.

سپس جوجه مرغ را در مواد آماده شده بگذارید و بعد مرغ را با سلفون بپوشانید.

ظرف را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کاملاً آن را طعم دار کند.

سپس در یک ماهی تابه روغن بریزید و حرارت را کم کنید تا روغن داغ بشود.

بعد جوجه مرغ را از سمتی که پوست دارد، در ماهی تابه گذاشته و سرخ کنید تا برشته شود.
مرحله ۷

جوجه مرغ را در دیس بگذارید و سس رب انار را بر روی آن بریزید.

این غذا معمولا با برنج سرو می‌شود. نوش جان

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۱۷ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
کامل نبود اصلا.
ناشناس
۰۰:۳۷ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام اکبر جوجه را هرگز در آبلیمو و زعفران قرار نمیدهند.جوجه را ۲۴ساعت فقط در آب نمک تاکید میکنم فقط در آب نمک قرار میدهند و قبل ازپخت نیم ساعت در آبکش قرار داده تا کاملا آبش گرفته شود وسپس باحرارت زیاد دو طرفش را سرخ میکنند وبه مدت ۳ ساعت با حرارت خیلی کم میپزند وبا رب انار وزیتون پرورده و برنج سرو میکنند.
محمد
۱۹:۲۵ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
اکبرچوجه یک غذای هندی است که نخستین با پس از پایان یکی از جنگهای داخلی هندوستان توسط آشپز حاکم مغلوب طبخ شد و برای خوش خدمتی به اکبرشاه تقدیم او شد ، این غذا سالها قبل از تولد آقای کلبادی در هتل های انگلستان طبخ می‌شود.