سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ته چین ماهیچه

ته چین ماهیچه از غذا‌های پرکالری و مقوی است که می‌توانید در برنامه غذایی خود بگنجانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ته چین ماهیچه یکی از غذا‌های خوشمزه و عالی در ایران است که می‌توانید از آن در سفره خود استفاده کنید. ظاهر این پلو همانند دیگر غذا‌های ایرانی زیبا و جذاب است.


مواد لازم

پیاز:۱ عدد
مغز ران گوسفند: ۴۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
ماست چکیده و ترش: ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپخوری
کره: ۵۰ گرم
زرشک: مقداری برای تزئین
خلال پسته: مقداری برای تزئین
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا پیاز داغ را آماده کنید.

سپس ماهیچه را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید.

سپس زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.

۵۰۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.

در ظرفی دیگر تخم مرغ را به همراه ماست بزنید.

زعفران دم کرده را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.

سپس مایه تخم مرغ و ماست را با برنج آبکش شده مخلوط کنید.

ته قابلمه را چرب کنید.

سپس ابتدا یک لایه از مایه برنج و پس از آن یک لایه مخلوط گوشت بریزید.

این مرحله را تا جایی ادامه دهید تا مواد تمام شود.

یک ساعت اجازه می‌دهیم تا مواد کاملا پخته شود.

بعد از پخت می‌توانید با زرشک و خلال پسته تزئین کنید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.